Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Six Ames

Six Ames har et mål om at skabe brugbare hverdagsitems med et solidt strejf af luksus. De designer chikke og moderne styles, som bliver krydret med edgy elementer. Det er en skøn romance mellem parisisk femininitet og skandinavisk minimalisme.

Six Ames er et dansk brand, som naturligt nok lader sig inspirere af den skandinaviske designmentalitet. Der er således fokus på minimalisme, rene linjer og elegant enkelthed. Dette bliver dog tilsat deres helt eget twist af rå elementer, fine farver og inspirerende mønstre. Dermed møder det klassiske det legesyge, moderne og feminine, og det hele går op i en højere sammenhæng.

Chikke og feminine styles til den moderne kvinde

Dette danske brand finder stor inspiration i den franske kultur, mode og livsstil. Mange af deres kreationer sender således tankerne mod Paris og den elegance, der ofte forbindes med byen. Den chikke livsstil, som for mange hænger uløseligt sammen med den franske hovedstad, er inkorporeret i alt, hvad Six Ames skaber. Samtidig har brandet naturligvis ikke glemt deres skandinaviske rødder. Derfor fusioneres den franske femininitet med solidt håndværk og de klassiske værdier, du kender fra skandinavisk mode. Dét resulterer i styles, der balancerer det enkle og det chikke, det rå og det feminine og det enkle og det unikke.

Hverdagstøj, som kan styles efter din personlige smag

Idéen bag Six Ames er at skabe hverdagstøj med et luksuriøst islæt. Det er således tøj, du kan bruge dag ud og dag ind, og som du kan style på mange forskellige måder. Dermed har du mulighed for at pifte det op eller dresse det ned alt efter anledningen og dit humør. Kombinerer du eksempelvis en af deres fine og florlette toppe med et par rå jeans og en bikerjakke, får du et cool hverdagslook. Bruger du den selvsamme top sammen med habitbukser, får du et mere professionelt udtryk. Styler du den med en elegant nederdel og høje sko, er du klar til fest. Det er altså tøj, du kan bruge i mange forskellige sammenhænge, og som du i en fart kan trylle om fra afslappet til festligt.

Et drys af kant og et strejf af femininitet

Udgangspunktet for Six Ames er klassiske og tidløse silhuetter og styles. Dette tilsætter de edgy detaljer, som giver tøjet kant. Samtidig drysser de en helt tilpas mængde feminin energi ud over deres design. Dermed får du tøj, du virkelig kan bruge til at udtrykke din personlige stil med. Samtidig får du produkter, der er skønne at have på, og som ikke begrænser dig.

Der er hos Six Ames gjort meget ud af at skabe styles i høj kvalitet, som føles behagelige at have på hele dagen lang. Netop fordi det primære fokus for brandet er lækkert hverdagstøj, er dette en topprioritet. Du skal have mulighed for at udtrykke dig igennem din stil, uden at det kommer til at virke som en hæmsko. Mange moderne kvinder lever et hektisk liv med masser af fart på, og så er Six Ames det oplagte valg. Du kan således roligt tage et nærmere kig på produkterne fra dette kvalitetsbevidste, franskinspirerede, danske designunivers.

Filter

44 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1