0 DKK

Sloggi

Filter Ryd alt
0 Produkter fundet

Sloggi

Sloggi er en tysk undertøjsfabrikant, som lancerede deres første undertøjskollektion i 1979 med det opfriskende slogan ´bomuldsrevolutionen´. Og navnet er yderst karikerende for Sloggi anno 1979, idet virksomheden blev lanceret i en tid, hvor alle unge havde travlt med at frigøre sig og bryde konformiteten, som havde prydet ungdommen indtil da. Derfor var Sloggis første kollektion af trusser til kvinder revolutionerende, idet fokus var på at skabe hverdagstrusser til alle kvinder – uanset form og figur. Kollektionen hed Basic, og med den blev en international trussegigant skabt.

 I 1986 lancerede Sloggi så deres første kollektion af undertøj og basisvarer til mænd, og de nuværende mandekollektioner inkluderer boxershorts, underbukser og undertrøjer. Det er dog med produktion af undertøj, lingeri og badetøj til kvinder, at Sloggi formår at betage et stort antal mennesker verden over. Succesen er et resultat af, at Sloggi evner at udvide og nytænke konceptet kollektion efter kollektion. Derfor er Sloggi blevet synonym med undertøj, lingeri og bikinier, hvor kvalitet og komfort er en selvfølge, samtidig med at kombinationen af finurlige farvekombinationer og unikt design er en sikker vinder.  

Filter / 0 Produkter

Vi beklager meget! Den valgte vare/Det valgte brand er udsolgt eller ikke på lager. Men fortvivl ej – vi har masser af andre lækre produkter og brands, du kan forkæle dig selv eller andre med. Inden du søger videre blandt vores varer, vil vi derfor gerne hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Se vores anbefalinger til dig herunder.

Happy Shopping!

Brug for hjælp?

Telefon: 8880 8686
Mail: info@miinto.dk

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

80.000+ produkter

Fra mere end 2000 brands

Nyttig information