Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

S.N.S. Herning (14)

S.N.S. Herning er en familieejet producent af dame- og herretøj, som blev grundlagt i 1931. Den kreative ildsjæl bag brandet er Søren Nielsen Skyt, som lancerede S.N.S. Herning med en vision om at sælge lækre strikvarer fra Midtjylland.

Søren Nielsen Skyt var en pioner på området, og den kreative forretningsmand lærte en måde, hvorpå strikvarer bedre kunne isolere mod kulde og vind, hvorfor brandets produktsortiment hurtigt steg i værdi hos danske fiskere. Siden har brandet udvidet repertoiret betragteligt, og brandet er i dag garant for lækre og moderigtige strikvarer, som sælges i Danmark, USA og Frankrig.

Succesen er et resultat af, at S.N.S. Herning formår at designe og producere strikvarer såsom t-shirts, cardigans, sweatere, trøjer og nederdele, som sæson efter sæson imponerer med lækkert håndværk og god kvalitet. Derfor er herre- og dametøj fra S.N.S. Herning altid beriget med en unik pasform.

Fra et designmæssigt perspektiv er S.N.S. Herning karakteriseret ved modetøj med et klassisk look, som primært benytter sig af traditionelle mønstre og detaljer såvel som neutrale farvekombinationer. Med andre ord – S.N.S. Herning er garant for elegante og klassiske strikvarer i lækre materialer.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

14 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands