Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Soft Rebels

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SOFT REBELS

Soft Rebels er et brand med en klar mission, hvorfor Soft Rebels designer basisvarer til kvinder, som vil få kvinders selvtillid til stige, samtidig med at de vil føle sig sexede. Derfor er Soft Rebels synonym med basistøj i stilfuldt design, som formår at opnå en perfekt kombination mellem moderigtigt design og komfort. Soft Rebels designer derfor bluser, toppe, tanktops og andet basistøj, som bærer en snert af elegance og rå attitude, hvorfor Soft Rebels er perfekt til den moderne og sofistikerede kvinde, som vil i kontakt med sin indre rebel. Så forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra Soft Rebels.


Tidløst design du ikke kan undvære


Derfor er Soft Rebels tidløst design, som ingen kvinder kan undvære i dagligdagen, og tøjets silkebløde materialer gør, at Soft Rebels er yderst behageligt dametøj. De mange unikke designs og smukke farver, som følger de skiftende årstider, kan mikses og matches i uendelige kombinationer og stilarter, hvorfor Soft Rebels er det perfekte kompliment til ethvert look. Tøj fra Soft Rebels kan derfor benyttes til enhver anledning – uanset om det er til hverdagene eller weekendens arrangementer. Med andre ord – Soft Rebels er et must-have i enhver kvinde garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Soft Rebels. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Soft Rebels

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.