Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

STILL NORDIC

Søger du funktionelle og elegante lædertasker og -punge i eminent kvalitet? Så bør du i den grad kigge nærmere på Still Nordic, der med sine stilrene tasker og punge i læder til både mænd og kvinder på fornemmeste vis fusionerer funktionalitet med deres skarpe sans for nordisk æstetik.

Visionen bag det danske brand er at skabe funktionelle tasker i elegante designs og høj kvalitet til den almindelige forbruger. Martin S. Justesen, som er manden bag brandet, havde i mange år været på udkig efter en arbejdstaske i læder, men uden held. De levede aldrig op til hans tre krav om funktionalitet, pænt design og høj kvalitet, og af den grund valgte han at starte sit eget brand op. Han har været i læderbranchen i mere end 16 år, hvor han har designet lædertasker for andre populære brands. Der er altså tale om en særdeles erfaren herre, som ved, hvad der rør sig i modebranchen og ikke mindst i læderindustrien.


Funktionelle lædertasker, der oser af nordisk minimalisme


Still Nordic skaber en række forskellige tasker og punge i læder til både mænd og kvinder, og deres designtilgang er kendetegnet ved deres brug af rene linjer og snit. Hos brandet finder du ikke tasker og punge prydet med en overflod af detaljer, og helt konkret lader de læderet og designet tale for sig selv. Der er tale om elegante og klassiske tasker og punge med en moderne twist, hvor helfarver samt få lommer og stropper især er repræsentativt for brandet. Udover at skabe flotte tasker i lækre kvaliteter, sørger Still Nordic hele tiden for at have øje for funktionalitet, og heri ligger, at taskerne skal være rummelige og brugbare. Derfor finder du alt fra større rejsetasker, arbejdstasker og rygsække med plads til laptop, bøger og meget andet til mindre skuldertasker og bæltetasker med plads til værdigenstande.


Still Nordic har fokus på arbejdsetik og -miljø


Når du investerer i tasker fra det populære brand, kan du vide dig sikker på, der er taget højde for arbejdsforhold og -miljø. I en tid, hvor moderne konsumerisme dominerer, er det vigtigt, at brands træder i kraft og sikrer ordentlige forhold for deres medarbejdere. Og det er netop, hvad Still Nordic gør. I stedet for at benytte en af de mange fabrikker, som andre konkurrenter også benytter, valgte de at starte deres egen fabrik op i Indien, så de kunne være med i hele processen. Det var især for at sikre, at hvert skridt - både menneskeligt og produktmæssigt - levede op til brandets værdier og standarder. Passion, loyalitet og ansvar er nøgleord hos Still Nordic, og dem sørger de for at efterleve i alle aspekter af deres virksomhed. Derudover sørger de også hele tiden for at være nysgerrige og openmindede, så både deres design og produktion hele tiden udvikler sig mod noget bedre og større. Det er dog ikke ensbetydende med, at de går på kompromis med deres rene linjer og snit, for deres design-DNA skinner tydeligt igennem i alt, hvad de skaber. Der er tale om lædertasker og -punge til mænd og kvinder i udsøgte kvaliteter og nuancer, som hurtigt bliver favoritter.

Ryd alle filtre

Still Nordic

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.