SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

STINE A

I smykkeuniverset hos STINE A finder du et væld af unikke og underfundige smykker, der kan være med til at løfte dit look til nye højder. Tilgangen til smykkedesign er legesyg og kreativ, og der er især fokus på mix’n’match.

Med fine smykker kan du sætte prikken over i’et på dit look. Dit outfit kan blive noget helt særligt ved hjælp af dekorative accessoires, og det er her, smykkerne fra STINE A kommer ind i billedet. Disse små stykker rendyrket kreativitet kan være medvirkende til, at dit look bliver noget for sig. Smykkerne er skabt med en forkærlighed for det legende, det barnlige og det optimistiske.

En verden af smykker, der kan mixes og matches

Kvinden bag STINE A smykkerne er selvudlært smykkedesigner. Hun har en brændende passion for både smykker og personlig stil, og hun disker op med et væld af fine kreationer. Hun har altid en legesyg og uhøjtidelig tilgang til smykkedesign, og det resulterer i finurlige smykker, der i sandhed er noget for sig.

Brandet er i særdeleshed kendt for at designe smykker, der kan mixes og matches på et væld af forskellige måder. Eksempelvis kan de mange øreringe bruges både som par og hver for sig. Har du flere huller i ørerne og kombinerer forskellige øreringe fra dette brand, kan du opnå dit helt eget udtryk, som får dig til at skille dig ud fra mængden. Det kunne eksempelvis være ved at kombinere længere øreringe med ørestikkere i et skønt sammensurium af pynt.

Find smukke smykker til enhver lejlighed i udvalget

I sortimentet fra STINE A kan du finde smykker til mange forskellige lejligheder. Der er massevis af små, fine ørestikkere, som er helt perfekte til hverdag. Ligeledes er der større og mere iøjnefaldende design, som kan sætte det sidste touch på dit festlook. Generelt er de mange design typisk relativt simple, men idet de bliver kombineret på spændende måder, bliver looket alligevel helt unikt.

Du finder ud over øreringe også både armbånd og halskæder i sortimentet fra STINE A. Ligesom med øreringene, er der også her fokus på, at smykkerne skal kunne kombineres på forskellig vis for at opnå et personligt look. De kan således både bruges alene i al deres enkelthed, eller de kan sættes sammen på kryds og tværs for at skabe et spidsfindigt og særpræget smykkelook.

Lækre smykker i høj kvalitet – hele vejen igennem

Når du shopper smykker fra STINE A, kan du være sikker på at få kvalitetssmykker. De er alle fremstillet i ædelmetaller, ædelstene og zirkoner. At materialerne er i høj kvalitet, er med til at sikre, at dine smykker holder sig pæne i lang tid. Man kan ikke komme uden om, at smykker – ligesom alt andet – bliver slidte efterhånden, som du bruger dem. Når du vælger smykker i høj kvalitet, kan du imidlertid være sikker på, at de holder sig smukke i lang tid frem.

Hos STINE A får du kvalitetssmykker, der kan være med til at udtrykke din personlige stil. Smykkerne er skabt med en åben, energisk, kreativ og legesyg tilgang til design, og det betyder, at du her får smykker, der skiller sig ud. De kan kombineres og bruges på et hav af forskellige måder. Lige så vel som det kun er fantasien, der sætter grænserne for STINE As smykkeunivers, er det også kun din fantasi, der sætter grænser for brugen af de mange fine kreationer.

Filter

24 resultater

  • 1
  • 1