GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK

STINE A (100)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

100 Produkter fundet

STINE A

Stine A er et dansk brand med en enestående sans for at berige fashionistaer med et spændende udvalg af smykker og accessories, som løfter enhver stil til nye højder. Det danske brand med base i København er lanceret af Stine A. Johansen, der er en selvlært smykkedesigner, som har beriget moderne kvinder med lækre smykker i mere end 10 år – hun har en unik evne til at kombinere en stor kreativitet med unik mode.

Brandet har ikke været en del af modebranchen i flere årtier, men ikke desto mindre er Stine A et populært brand med en stor fanskare af fashionistaer, der elsker brandets feminine og luksuriøse look med et sensuelt touch. Derudover er brandets udvalg af smykker og accessories beriget med rå og klassiske undertoner, der formår at tilføre Stine A en unik balance og skabe et look med masser af personlighed.

Produktudvalget hos Stine A er synonym med ringe, øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd og ørestikkere, og de mange lækre smykker er udført i kvalitetsmaterialer såvel som resultatet af unikt håndværk – det er en unik konstellation, der formår at løfte brandets udvalg af smykker og accessories til nye højder. Prisniveauet varierer fra smykke til smykke, men der er noget for ethvert budget og smag. 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands