SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Storm & Marie

Lad dig inspirere af Storm og Maries skønne univers, der oser af klassisk skandinavisk minimalisme med et twist af rock, feminine detaljer og håndlavede print. Deres modetøj forener på fineste vis forskellige stilarter, således der skabes særegnede kollektioner til den stilbevidste kvinde.

Storm og Marie så dagens lys tilbage i 2010, hvor parret Signe Elisabeth Vedel og Kim Vedel Hansen havde en fælles vision om at skabe elegant modetøj med kant. Brandet er indbegrebet af kontraster, og det er også kernen i deres identitet og udtryk. Storm er lig med det energiske, rebelske og utæmmede, hvorimod Marie står for det mere delikate, elegante og smukke. De formår på fineste vis at forene disse modpoler, så der skabes klassisk modetøj med kant til kvinder. Filosofien bag brandet er simpel: Hvert stykke tøj skal kunne bæres hver for sig og ubesværet kombineres på mange forskellige måder. Selvom hver kollektion former sig rundt om et nyt og anderledes koncept, gennemsyrer filosofien stadig, da Storm og Marie ønsker, at kvinder skal kunne udtrykke deres individuelle stil med deres kreationer. Det betyder, at uanset om du har set dig lun på en kjole eller nederdel fra det populære brand, skal du kunne kombinere dem på kryds og tværs med egne styles for at skabe dit helt eget unikke udtryk fra dag til dag.

Storm og Marie er indbegrebet af skandinavisk minimalisme

Hvis du har en forkærlighed for de rene skandinaviske linjer og snit, vil Storm og Marie falde i din smag. Hvert år lancerer de fire forskellige kollektioner, der hver især repræsenterer et koncept. De skaber modetøj med skandinavisk islæt, men ved at kombinere det med print og forskellige teksturer får deres design kant. Der er altså tale om stilrent modetøj med kant, som du selv kan style op og ned efter anledning. De er kompromisløse, når det kommer til kvalitet og pasform, og derfor er du sikret bluser, kjoler, nederdele, bukser og meget andet i materialer af høj kvalitet, som er behageligt at iklæde sig hver dag. Designerne bag har ligeledes skabt utallige silhuetter, som på hver deres måde fremhæver kvindekroppen til perfektion.

Brandet benytter dynamiske inspirationskilder

Det lyder måske russisk, men det er altså ikke til at tage fejl af. Storm og Marie finder inspiration på rejser og i naturen, hvor de observerer alt fra mennesker, til dyr og grønt. De samler materialer og tekstiler fra forskellige rejser og nærstuderer dem grundigt, og langsomt skaber de en farvepalette og et univers af fine print. Det er netop denne arbejdstilgang, de benytter sig af ved skabelsen af hver kollektion. Man kan på sin vis sammenligne det med en arkæolog, der på fineste vis graver fortidsfund frem og bruger disse til at fortælle en historie om fortiden. Det skønne brand fortæller nemlig historier med sit modetøj, og de ønsker, at kvinder selv skal bygge videre på historierne ved at lade deres personligheder skinne igennem. Storm og Marie er et kostbart og personligt projekt for designeren Signe, og derfor kan du vide dig sikker på, at du får modetøj i særklasse.

Filter

52 resultater

  • 1
  • 1