Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SWIMS

SWIMS er et moderne modebrand, der udspringer fra en idé om at genoplive og nytænke den klassiske gummigaloche. Brandet er dog vokset og er i dag meget mere end det.

SWIMS blev lanceret i 2006 i Oslo af Johan Ringdal. Johan Ringdal gik på designskole i New York City i starten af 00’erne og blev ofte bemærket, fordi han altid havde sin bedstefars galocher med sig og yndede at trække dem ud over sine Converse-sneakers i dårligt vejr. Galochen blev lidt af et varemærke for Johan Ringdal, og da han nærmede sig afslutningen på designskolen, besluttede han sig for at skabe en moderne version af de praktiske gummigalocher.

SWIMS blev skabt med henblik på at genopfinde den klassiske gummigaloche til mænd. Galochen blev oprindeligt opfundet i midten af 1800-tallet og fungerede som en overtrækssko, der skulle skåne de almindelige sko i vådt vejr. Galochen blev opfundet på et tidspunkt, hvor folk ikke havde råd til at have 10 par sko eller flere stående i skabet. De havde snarere 2-3 par sko til hver sit formål. For at forlænge skoenes levetid trak de gerne et par gummigalocher over skoene, så de ikke tog skade i vådt eller mudret vejr.


Moderne, funktionel og praktisk


Manden bag SWIMS satte sig for at skabe en praktisk sko, der kunne modstå alt slags vejr og yde maksimal komfort og fleksibilitet med udgangspunkt i et tidløst, skandinavisk design. Missionen var at bringe galochen tilbage og ikke bare lade den indgå som et praktisk redskab men derimod gøre den til en del af modebilledet. Tanken var samtidig at ære fortiden men også at bidrage til en mere bæredygtig tilgang til skoshopping ved at sikre en maksimal anvendelse af skoene.

Johan Ringdal rakte ud til sin far, der havde startet den første elektriske bil i Norge, og begyndte sit galocheeventyr i samarbejde med en bildesigner. I 2006 blev den første galoche lanceret i fire forskellige farver, og den blev ganske hurtigt et stort hit blandt forbrugerne og havnede under mange norske juletræer i 2006. Samme år blev Alex Eskeland, der tidligere havde arbejdet med det norske kildevandsbrand VOSS, CEO, så Johan Ringdal kunne fortsætte med at fokusere på at udvikle designet.


Til dig, der gerne vil kombinere outdoor med stilrent design


Oprindeligt fokuserede SWIMS primært på et design, der både var praktisk og stilet i regnvejr, og der blev hurtigt tilføjet en paraply og en regnfrakke som en del af den komplette udstyrspakke til det skandinaviske regnvejr. Johan Ringdal blev dog hurtigt klar over, at behovet for praktisk fodtøj var større, og han gik straks i gang med at udvikle konceptet og designet, så der kunne fremstilles sko, der passede til enhver årstid og ikke kun til de regnfulde dage.

I 2010 blev sortimentet udvidet, og et par vandtætte loafers til det skandinaviske forårs- og sommervejr blev skabt. De vandtætte loafers var perfekte til maritime aktiviteter, men de var samtidig også en klassisk sommersko, der nemt kunne bruges til hverdagen på kontoret eller i weekenden i sommerhuset.

SWIMS’ loafers blev en kæmpe succes, der spredte sig til resten af verden. På trods af den store efterspørgsel efter og udbredelse af SWIMS forblev designet loyalt mod det oprindelige formål om at være praktisk, funktionelt og moderne med udgangspunkt i det omskiftelige skandinaviske vejr.

Sortimentet blev yderligere udvidet med en tennissko lavet i et kvalitetsmateriale, der sikrede, at skoen kunne bruges hvor som helst, og at den kunne tåle at komme i vaskemaskinen. Endnu en moderne og praktisk løsning var skabt.

Det essentielle var – og er stadig – at skabe moderne kvalitetssko og beklædning, der holder til outdoor-aktiviteter. Missionen er ikke at gå på kompromis for at få det praktiske til at mødes med det smukke design, men snarere at se mulighederne i at lade de to faktorer mødes og skabe et design med brede anvendelsesmuligheder og lang levetid.

Målet er således at skabe et design til den stilbevidste individualist, der er livsnyder helt ud til fingerspidserne. SWIMS er lavet til at indgå i en aktiv livsstil, uanset om det er i storbyen, på havet, i skoven eller på bjerget.


Nyd livet med respekt for planeten


SWIMS designer sko og beklædning til den stilbevidste individualist, der ikke er bange for at skille sig ud. Den alsidige anvendelse og de tidløse design bidrager til en ny måde at tænke fodtøj på.

Ved at producere design med respekt for materialer og planeten bidrager SWIMS til mere klimavenlige shoppevaner, der gavner vores planet. SWIMS har fokus på kvalitet og funktionalitet, og derfor sikrer de en lang levetid på deres produkter, hvilket resulterer i, at forbrugerne kan skære ned på deres indkøb af sko. SWIMS holder simpelthen til mere i længere tid.


SWIMS til alle


SWIMS er nu et af Norges største modebrands og forhandles i over 30 lande. Sortimentet vokser med hastige skridt og er nu også at finde til kvinder.

Sortimentet indeholder efterhånden meget mere end bare moderne galocher og sko. Du finder et bredt udvalg af støvler, sneakers, slippers, sweatre, jakker, tasker, T-shirts, badetøj, bukser og meget andet. Selvom sortimentet er vokset og nu dækker mange flere behov, er alle produkter stadig skabt til at modstå alt slags vejr med stil. SWIMS’ sortiment oser af kvalitet og stilren skandinavisk enkelthed, hvor der er tænkt på en masse lækre farvekombinationer, der henvender sig til den stilbevidste livsnyder med hang til outdoor-aktiviteter.


Find dine næste SWIMS-loafers hos Miinto.dk


Hos Miinto tilbyder vi et bredt udvalg af de lækre loafers fra SWIMS i forskellige farver og kvaliteter, så du kan finde et par, der passer til din stil og dine behov – hvad enten du skal en tur på kontoret eller en tur på vandet. I SWIMS’ udvalg finder du loafers, der er lette og luftige, og som udstråler kvalitet og godt håndværk. SWIMS’ signaturgummi indgår som minimum i skoens sål og gør den modstandsdygtig over for vind og vejr. Designet er maritimt, let og enkelt, og SWIMS-loafers er derfor de perfekte sommersko til dig, der gerne vil have god kvalitet og et stilrent look.

Ryd alle filtre

SWIMS

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.