Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Tim & Simonsen

Hos Tim og Simonsen finder du blandt andet velproducerede basisvarer og accessoires, som kan gøre det let som en leg for dig at sammensætte fine outfits. Tøjet er altid i høj kvalitet og med de små, unikke detaljer i højsædet.

Enhver moderne og stilbevidst kvinde bør have styr på basisgarderoben. Den skal indeholde ting som perfekte jeans, lækre toppe, simple bluser og tidløse cardigans. Med en gennemført basisgarderobe på plads bliver det væsentligt nemmere at se godt ud hver eneste dag. Ud fra basisgarderoben kan der nemlig sammensættes et væld af fine og personlige outfits, og det er her, Tim og Simonsen kommer ind i billedet. Med deres lækre basisitems får du nemt styr på garderoben, så du kan se stilren ud hver eneste dag.

Basisprodukter med fine detaljer

Hos Tim og Simonsen er der i høj grad fokus på de gennemførte basisprodukter. De gør det nemt for dig at sætte mange forskellige outfits sammen, og med lækre basisitems i garderoben kan du i en fart klare enhver tøjkrise. At meget af tøjet er såkaldte ”basisprodukter”, betyder heldigvis ikke, at de er kedelige. Der er nemlig gjort meget ud af de små detaljer ved dette brands design, og dermed skiller produkterne sig stadig ud. På toppe og bluser kan du eksempelvis ofte se fine blondekanter. Dette gør, at produkterne bliver noget for sig, selvom de grundlæggende er enkle i deres udtryk. Desuden kan de dermed – i kombination med andre items – være med til at skabe nye, spændende looks. Lad eksempelvis en blondekant titte frem under din sweater eller blazer for at tilføje et feminint islæt til dit look.

Høj kvalitet til den stilbevidste kvinde

Er du på udkig efter tøj i høj kvalitet? Så er Tim og Simonsen i særdeleshed et brand, du skal kigge nærmere på. De prioriterer nemlig altid de gode materialer højt, og derfor kan du også roligt regne med, at dit tøj fra dette mærke kan holde til at blive brugt igen og igen. Det er især væsentligt, hvis du netop shopper basisprodukter, for dem kommer du uden tvivl til at benytte gang på gang. Når dit tøj er fremstillet i lækre materialer, bliver det naturligt nok langt mere behageligt at have på. Derudover er det også med til at sikre, at tøjet holder sig flot i lang tid, og at det ikke mister den gode pasform trods flittig brug.

Sæt prikken over i’et på dit look med accessoires

Tim og Simonsen designer naturligvis ikke kun lækre og gennemførte basisprodukter. De skaber ligeledes mere specielt tøj, og derudover byder deres sortiment også på fine accessoires. Lige så vel som enhver stilbevidst kvinde bør have solide basisitems i garderoben, er netop tilbehør også uundværligt. Med fine accessoires kan du nemlig i en fart løfte dit look til nye højder, og de kan være med til at trække dit udtryk i mange forskellige retninger. Derfor er accessoires også helt igennem geniale, hvis du eksempelvis vil kunne forvandle dit arbejdslook til et festlook på ingen tid. Med tilbehør fra Tim og Simonsen bliver dette let som en leg, og lige så vel som deres tøj er i høj kvalitet, kan du naturligvis forvente det samme, når det kommer til accessoires fra dette brand.

Filter

84 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1