Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Titan

Titan (17)

Titan er en tysk producent af kufferter og rejsetasker med stor succes over hele Europa såvel som i USA, hvor brandets udvalg af kufferter nyder stor popularitet. Titan er et typisk tysk brand, hvorfor brandet har stor fokus på funktionalitet og kvalitet.

Med andre ord – Titan er synonym med kufferter og rejsetasker, der er produceret i innovative materialer. Derfor er produktsortiment hos Titan udført i lette og robuste materialer, hvorfor det altid er nemt at være på farten med rejsetasker og kufferter fra Titan.

Titan er også et brand med stor fokus på trendy design, idet brandets produktsortiment er udført i et væld af farver såsom sort, gul, rød, grøn, lyserød og mange andre pangfarver. Derudover har Titan enkelte produktlinjer, der er beriget med unikke motiver og print.

Titan appellerer til rejseglade mænd og kvinder, der søger en let og robust kuffert eller rejsetaske, hvor kvalitet og design går hånd i hånd. Derfor er en kuffert fra Titan altid det rette valg, når der skal investeres i nyt rejseudstyr til den næste ferie eller udenlandsrejse. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

17 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands