Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Tony Perotti

Da Tony Perotti startede familievirksomheden for 39 år siden var hans mål, at dele sine erfaringer fra sine rejser, med sine kunder. Fra allerførste dag har Tony Perotti produceret lædervarer af den fineste kvalitet og skabt håndlavede, klassiske kreationer, som kombinerer mode såvel som moderne funktion. Tony Perotti er en italiensk designer forpligtet til, at tilbyde ekstraordinære lædervarer og funktionalitet i ethvert produkt. Personligt undersøger han hvert produkt for, at sikre den høje standard af godt håndværk og overlegenhed, før det forlader hans fabrik. Tony Perotti er en kreativ, italiensk designer, som kombinerer elegant stil og moderne funktion i sine kreationer, hvilket gør at punge og iPad covers fra Tony Perotti har en utrolig lang levetid.

Brandet tilbyder ekstraordinær karakter og funktionalitet i hvert eneste produkt.

Få et eksklusivt look med Tony Perotti

Tony Perotti har skabt utallige kollektioner, og med tasker eller punge fra Tony Periotti får du lædertasker/punge, hvor kvaliteten er i særklasse. Hver taske er håndlavet i den bedste læderkvalitet, der sikrer din taske en god holdbarhed, stærk slidevne og et helt unikt look, du sjældent finder andre steder. Tony Perotti karakteriseres ofte med utrolig dygtigt håndværk og tidløst design. Så forkæl dig selv eller kæresten med en lækker taske, pung eller andet fra Tony Perotti.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af tasker, punge og accessories til mænd fra Tony Perotti. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

137 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2