SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri fragt ved køb over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Travelite

Travelite
Travelite er et tysk brand med en stor fokus på at udvikle innovative rejsetasker, og brandet så dagens lys i 1949. Travelite er sendt i verden af Anna og Gerhard Winkler, og sammen har de gjort Travelite til et kendt brand over store dele af verden, og brandets unikke udvalg af innovative rejsetasker sælges i et væld af lande. I dag er Travelite ledet af tredje generation af Winkler-familien, men brandets vision er den samme.

Travelite er primært kendt for en stor fokus på kvalitet, og brandets udvalg af rejsetasker, kufferter, rygsække og computertasker er udviklet ud fra unikke værdier såsom innovation, funktionalitet og kvalitet. Derfor er brandets sortiment af rejsetasker og rygsække blandt de bedste på markedet, og Travelite er det rette valg, hvis du ofte er på farten og har behov for en unik kuffert, rygsæk eller rejsetaske i god kvalitet.

Designstilen hos Travelite er kendetegnet ved et klassisk look, der er udført i tråd med tidens trends – brandets udvalg af rygsække og kufferter kan dog byde på et excentrisk look til tider. Travelite formår også at kombinere kvalitet og pris på bedste vis, hvorfor du nemt kan investere i nye rejsetasker fra Travelite, uden at budgettet tager skade, eller du skal spare op i flere måneder. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.