SUMMER SALE - SPAR OP TIL 70% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

SUMMER SALE - Spar op til 70%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Twist & Tango

Historien om Twist & Tango er en fortælling om et svensk brand med start i 1995, som er lanceret med drømmen om at berige modeelskere med moderigtigt og feminint dametøj. Drømmen er blevet til virkelighed, og Twist & Tango er i dag et succesfuldt brand med salg i mere end 500 modebutikker i lande såsom Danmark, Norge, Holland, Tyskland, Frankrig og Japan.

Den store succes er en naturlig konsekvens af brandets evne til at designe og producere modetøj med et feminint og moderigtigt look, som appellerer til et bredt sortiment af trendy og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre. Derudover er Twist & Tango et brand, som elsker at kombinere detaljer, materialer, farver, mønstre og motiver, hvorfor hver eneste kollektion er beriget med en stor portion personlighed og karisma.

Derfor er Twist & Tango et brand med et feminint look med stor mangfoldighed, hvor en god pasform og lækre snit dominerer de moderigtige kollektioner af dametøj. Med andre ord – modetøj fra Twist & Tango er synonym med bukser, toppe, skjorter, cardigans, jakker og accessories såsom tørklæder, bælter og dametasker, som er karakteriseret ved et smukt og unikt look.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.