Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Twist & Tango (0)

Historien om Twist & Tango er en fortælling om et svensk brand med start i 1995, som er lanceret med drømmen om at berige modeelskere med moderigtigt og feminint dametøj. Drømmen er blevet til virkelighed, og Twist & Tango er i dag et succesfuldt brand med salg i mere end 500 modebutikker i lande såsom Danmark, Norge, Holland, Tyskland, Frankrig og Japan.

Den store succes er en naturlig konsekvens af brandets evne til at designe og producere modetøj med et feminint og moderigtigt look, som appellerer til et bredt sortiment af trendy og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre. Derudover er Twist & Tango et brand, som elsker at kombinere detaljer, materialer, farver, mønstre og motiver, hvorfor hver eneste kollektion er beriget med en stor portion personlighed og karisma.

Derfor er Twist & Tango et brand med et feminint look med stor mangfoldighed, hvor en god pasform og lækre snit dominerer de moderigtige kollektioner af dametøj. Med andre ord – modetøj fra Twist & Tango er synonym med bukser, toppe, skjorter, cardigans, jakker og accessories såsom tørklæder, bælter og dametasker, som er karakteriseret ved et smukt og unikt look.

Filter Ryd alt

KØN

Ingen resultater

Kategorier

Ingen resultater

UNDERKATEGORI

Ingen resultater

Størrelser

Ingen resultater

Farver

Ingen resultater

0 Produkter fundet
Filter

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands