Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands WeSC
Back

WeSC

WeSC er et svensk brand med tætte bånd til subkulturer såsom hiphop- og skatermiljøet, idet brandet er lanceret af modeelskere og trendsættere, som tilhører disse kulturer. WeSC er et akronym for We Are The Superlative Conspiracy, og brandet så dagens lys i 1999.

I starten levede WeSC en forholdsvis anonym tilværelse, men brandet trådte ud af anonymitetens skygge, da det begyndte at sponsorere kendte svenske skatere og hiphop-grupper såsom Timbuktu og Looptroop, som bar brandets lækre produkter. Siden er brandet steget markant i popularitet, og WeSC er i dag et brand med adskillelige konceptbutikker i verdens storbyer såsom Tokyo, New York og München. Derudover har brandet salg til mere end 25 lande, som primært er lokaliseret i Europa, Nordamerika og Østasien.

Succesen er resultat af, at WeSC formår at berige unge mænd og kvinder med streetwear og casual modetøj, som er kendetegnet ved unikke grafiske print, spændende detaljer og mangfoldige farvekombinationer. Derudover er WeSC synonym med et moderne brand, som lader sig inspirere af trendsættere indenfor mange subkulturer, hvorfor dame- og herretøj fra WeSC ofte er designet i samarbejde med en kendt eller ukendt artist.

Derfor er WeSC kendetegnet ved et stort og mangfoldigt produktsortiment, som tæller lækkert og moderigtigt herre- og dametøj såvel som accessories såsom kasketter, bælter, tasker, tørklæder, huer og trendy høretelefoner. 

Filter

142 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2