Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

WOMSH

Kender du til det italienske mærke Womsh? Det er et moderigtigt mærke, der har en passion for at skabe unikke, moderne sko. Med et stort udvalg af stile fra streetwear-inspirerede sneaks til elegante loafers, er der noget for enhver smag hos Womsh.

Historiens Tråde: Womsh Bag Selvet


Womsh blev grundlagt med den stærke tro på, at mode kan være både smuk og bevidst. De arbejder i overensstemmelse med principper om etik og bæredygtighed, mens de formår at opretholde deres unikke æstetik. Med produktion helt i Italien har Womsh forpligtet sig til at støtte lokale virksomheder og samfund.

Ind i Verdenen af Womsh


Når du træder ind i verdenen af Womsh, vil du se en kombination af komfort, stil og kvalitet. Med deres læder- og stofvalg af høj kvalitet sørger de for, at deres sko er nogle, du vil gå i mange år frem.

Nøglefunktioner: Womshs Særlige Tegn


Nogle af de karakteristiske træk ved Womshs sko er deres unikke brug af teksturer, farver og former. De er ikke bange for at eksperimentere med dristige design, men formår stadig at skabe sko, der er alsidige og lette at bære.

En Dybere Forståelse: Womshs Dedikation til Kvalitet


Et andet kendetegn ved Womsh er deres dedikation til kvalitet. Fra det øjeblik designet påtænkes, til materialet vælges, og skoen fremstilles, har de fuld kontrol over hele processen. Dette sikrer, at hver eneste sko, der forlader deres fabrik, er af højest mulig kvalitet.

Tøjindkøb med Womsh på Miinto


Du finder et bredt udvalg af Womshs produkter på Miinto. Her kan du finde frem til et par, der passer præcis til din stil, og købe det online i ro og mag. Hvad enten du er ude efter de seneste trendsettende sneakers eller klassiske pumps, har Miinto noget for alle fra Womsh. Den kritiske modeentusiast vil værdsætte Womshs unikke tilgang til design og deres konstante stræben efter perfektion. Selvom de er kendt for deres sneakers, bør du bestemt ikke overse resten af deres kollektion. Fra klassiske til moderne sko, Womsh har skabt en skokollektion, der er lige del indendørsmode og udendørslivsstil - perfekt til alle moderne modeentusiaster.

Ryd alle filtre

Womsh

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.