Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Wonderbra

Wonderbra er et canadisk brand med stor succes, og brandet er synonym med nogle af markedets bedste bh´er. Wonderbra så dagens lys i 1936 under navnet Canadian Lady Corset Company, men den moderne version af brandet er kun kendt under navnet Wonderbra. Den første Wonderbra-bh blev sendt på gaden i 1964, men brandets helt store gennembrud kom i 90´erne, hvor brandet opnåede stor popularitet i UK.

I starten var det fashionistaer over hele Storbritannien, der tog Wonderbra til sig, men der skulle ikke gå lang tid, før Wonderbra tog resten af verden med storm, og i dag er det canadiske brand kendt over hele verden. Produktudvalget hos Wonderbra byder på et spændende sortiment af bh´er med push-up, der imponerer ved stor kvalitet og et moderigtigt look – stor kvalitet, god komfort og unikt design er en garanti.

Designteamet hos Wonderbra har udviklet en fantastisk evne til at berige fashionistaer over hele verden med bh´er, der er karakteriseret ved et elegant, klassisk look med spændende detaljer. Derudover er nye kollektioner fra Wonderbra også inspireret af de nyeste trends i modebranchen, og brandet formår at inkorporere dem på bedste vis. Wonderbra appellerer til alle med en hang til kvalitet og lækkert design. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.