Vind en vintage designertaske 28 Okt - 3 Nov | Deltag her
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Wonderbra (10)

Wonderbra er et canadisk brand med stor succes, og brandet er synonym med nogle af markedets bedste bh´er. Wonderbra så dagens lys i 1936 under navnet Canadian Lady Corset Company, men den moderne version af brandet er kun kendt under navnet Wonderbra. Den første Wonderbra-bh blev sendt på gaden i 1964, men brandets helt store gennembrud kom i 90´erne, hvor brandet opnåede stor popularitet i UK.

I starten var det fashionistaer over hele Storbritannien, der tog Wonderbra til sig, men der skulle ikke gå lang tid, før Wonderbra tog resten af verden med storm, og i dag er det canadiske brand kendt over hele verden. Produktudvalget hos Wonderbra byder på et spændende sortiment af bh´er med push-up, der imponerer ved stor kvalitet og et moderigtigt look – stor kvalitet, god komfort og unikt design er en garanti.

Designteamet hos Wonderbra har udviklet en fantastisk evne til at berige fashionistaer over hele verden med bh´er, der er karakteriseret ved et elegant, klassisk look med spændende detaljer. Derudover er nye kollektioner fra Wonderbra også inspireret af de nyeste trends i modebranchen, og brandet formår at inkorporere dem på bedste vis. Wonderbra appellerer til alle med en hang til kvalitet og lækkert design. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

10 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands