EKSTRAORDINÆRT UDSALG FORTSÆTTER - SPAR 20-60% PÅ NÆSTEN ALT | Shop direkte fra lokale butikker 

UDSALG | SPAR 20-60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Y.A.S

Y.A.S (203)

Lad dig forføre af det smukke Y.A.S-univers, hvor unge kvinder både kan føle sig feminine og rå på én og samme tid. Individualitet er i fokus hos dette populære mærke, og siden 2009 har de udmærket sig med lækkert og trendy modetøj til stilbevidste kvinder.

Hvad mange ikke ved, er, at Y.A.S er en forkortelse for ”Your Apparel & Style”. Det er ikke uden grund, og der ligger faktisk en visionær tanke bag. Y.A.S. ønsker at skabe mode, hvor der er plads til individualitet. Det er nemlig din stil og din personlighed, som er i fokus. Det populære brand er en del af den danske modekoncern Bestseller, der har en del andre skønne brands under sin paraply. Det betyder, at Y.A.S kan trække på en række professionelle og erfarne specialister, designere og skræddere. Af den grund er du sikret visionære design, sofistikerede og forførende silhuetter samt lækre materialer og unikke detaljer. Det gælder, hvad enten du har brændt dig lun på deres bluser, bukser eller jakker. Brandet har skabt et klassisk univers, hvor du uden problemer kan forene din personlige stil med modetøj inspireret af den nordiske minimalisme og trends fra internationale catwalks.

Skab en unik garderobe med Y.A.S

Med Y.A.S har du mulighed for at sætte dit eget præg på din garderobe, da de skaber en række styles inspireret af mange forskellige stilarter og udtryk. Du kan ikke putte brandet i en bestemt kasse, hvilket i høj grad også er dét, der appellerer til mange kvinder. Det giver dig nemlig mulighed for at udvælge de specifikke styles og items, der passer til din personlige stil. Dog kan Y.A.S overordnet ses karakteriseres som feminine styles med kant, der kombinerer det forførende og sensuelle med det rå og maskuline. Uanset om du er på udkig efter en sprudlende og blomstret kjole eller en mere afdæmpet nederdel i en helfarve, finder du det i deres univers. De skaber både vovet og eksperimenterende modetøj, hvor de leger med farver, mønstre, print og teksturer, men også de mere stilrene styles i rolige helfarver og rene snit. Det unikke ved Y.A.S er deres tilgang til design og mode. De ønsker ikke, at moden skal diktere, hvad vi går i. Den skal derimod inspirere os til at udtrykke vores egen personlige stil.

Designsamarbejder med internationale modebloggere

Y.A.S har om nogen fingeren på pulsen, og de ved ikke blot, hvad der rør sig på den internationale modescene, men derimod også i cyberspace. De ved, hvilke bloggere og influencere der er in, og som både kan skabe øget brand-værdi og ikke mindst spændende designsamarbejder. Derfor har danske Y.A.S både teamet op med den franske blogger Camille Charrière og den danske blogger Pernille Teisbæk. Hver især skabte de unikke kollektioner med udgangspunkt i deres personlige stil og udtryk, der henholdsvis kunne karakteriseres som maskulint rock’n’roll med et twist af fransk finesse samt catwalk-trends og tendenser omsat til hverdags styles. Y.A.S. skaber altså modetøj, der hylder individualitet, og de to designsamarbejder er perfekte eksempler på, hvor bredt det danske brand bevæger sig inden for modespektret.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

203 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands