Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Yeti
Back

Yeti

Yeti er et amerikansk outdoor livsstilsmærke, som producere produkter såsom dunjakke, soveposer og andre relateret produkter til udendørsbrug. Firmaet blev lanceret i 2006 af brødrene Roy Seiders og Ryan Seiders, som har stor passion for alt udendørs aktivitet. Brødrene fik ideen til firmaet ud af frustration over udendørsprodukter hurtig gik i stykker og ofte skulle erstattes den efterfølgende sæson. Derfor er Yeti’s mission at producere holdbart, slidbart og ikke mindst moderne produkter. Derudover er firmaets mål at markedsføre produkterne til udendørs entusiaster. Dette har medført brandets store succes på markedet. Brandet har gennemgået en rivende udvikling gennem årene, og har i dag fået international anerkendelse, og er elsket verden over.

I dag kan du finde Yeti i lande såsom Danmark, USA, Tyskland, Sverige og mange andre lande verden over.

Lette og lækre produkter

Yeti producerer nogle af verdens letteste og lækreste dunprodukter. Her får du gåsedun i absolut topkvalitet og materialer med meget lav vægt, stor rivstyrke og imponerende finish. Derudover er Yeti garant for verdens letteste og flotteste dunprodukter. Yeti er derfor ofte synonym med suveræn kvalitet grundet deres materialer, som gør du får masser af funktionalitet og stil. Produkterne er produceret med primært henblik på eventyrlystne personer, som elsker udendørs aktiviteter. Produkterne er komfortable, holdbare og produceret til at kunne holde til alt slags vejr i enhver sæson. En investering i et Yeti produkt vil du ikke fortryde. Derudover kan du style din Yeti jakke med alt fra din nuværende garderobe, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvilket look du vil opnå.

Hos Miinto finder du et kæmpe produktsortiment fra Yeti med produkter der kan styles til enhver anledning og look – uanset om du skal på arbejde, i byen med veninderne eller på vandretur i bjergene ellers skoven. Miinto’s store udvalg har noget både for mænd og kvinder, og har samlet Yeti produkter i et væld af farver, designs og forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag, look og behov. Se hele vores store online udvalg nedenfor. Se alle de spændende varer og bliv godt klædt på til at gå på opdagelse i verden.

Husk, at du altid kan sortere på størrelse, farver mv. i menubjælkerne, så du nemmere kan få et godt overblik over vores udvalg af Yeti. God fornøjelse.

Filter

1 resultater

  • 1
  • 1