JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70% | Fri fragt ved køb over 499,-
JANUAR UDSALG - SPAR OP TIL 70%
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Zanerobe (57)

 

Zanerobe

Zanerobe er et forholdsvist nyt brand, som stammer fra Australien. De to designere fra Sydney, Leith Testoni og Jonathan Yeo, fandt sammen og skabte Zanerobe, da de begge havde en passion for design og herretøj og ønskede at gøre det til en levevej. Zanerobe er sidenhen gået fra den ene succes til den anden, og brandet er i dag kendt over hele verden, hvor mange stormagasiner er ivrige for at promovere herretøj fra Zanerobe.

Zanerobe betyder styrke og innovation, hvorfor Zanerobe som udgangspunkt designer herretøj, der fordrer selvtillid, individualitet og ansvarlighed. Derfor afspejler herretøj fra Zanerobe ofte traditionelt streetwear og strandtøj, som er kombineret med klassiske motiver og stilarter i et forsøg på skabe en forbindelse til klassisk sportstøj - alt imens at tøjet er moderne og innovativt.

Herretøj fra Zanerobe henvender sig primært til mænd, som har en forkærlighed for sportstøj og streetwear, men gerne vil tilføre garderoben et tvist, som ikke er muligt med de traditionelle brands på markedet.         

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

57 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 400 tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands