Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Zanerobe

 

Zanerobe

Zanerobe er et forholdsvist nyt brand, som stammer fra Australien. De to designere fra Sydney, Leith Testoni og Jonathan Yeo, fandt sammen og skabte Zanerobe, da de begge havde en passion for design og herretøj og ønskede at gøre det til en levevej. Zanerobe er sidenhen gået fra den ene succes til den anden, og brandet er i dag kendt over hele verden, hvor mange stormagasiner er ivrige for at promovere herretøj fra Zanerobe.

Zanerobe betyder styrke og innovation, hvorfor Zanerobe som udgangspunkt designer herretøj, der fordrer selvtillid, individualitet og ansvarlighed. Derfor afspejler herretøj fra Zanerobe ofte traditionelt streetwear og strandtøj, som er kombineret med klassiske motiver og stilarter i et forsøg på skabe en forbindelse til klassisk sportstøj - alt imens at tøjet er moderne og innovativt.

Herretøj fra Zanerobe henvender sig primært til mænd, som har en forkærlighed for sportstøj og streetwear, men gerne vil tilføre garderoben et tvist, som ikke er muligt med de traditionelle brands på markedet.         

Filter

1 resultater

  • 1
  • 1