Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Zizzi

Zizzi (45)

Hos miinto.dk har vi et stort udvalg af Zizzi. Zizzi er et veletableret brand som producerer tøj til kvinder i segmentet plus size. Zizzi producerer kollektionerne ud fra et tæt samarbejde med kunder og slutbrugeren, som gør at tøjet passer til kundens behov for design og pasform. Kollektionerne rammer meget bredt, så du kan med sikkerhed altid finde et stykke tøj som vil passe ind i garderoben. Især Zizzi’s kollektion af jeans er populær hos plus size kvinden, da pasformen er perfekt til lår og bagdelen med lidt mere fylde. Ligeledes er brandet stærkt på farvekombinationer. Zizzi er et brand til kvinden med former, som gerne vil klæde sig smart og lækkert efter modens tendenser.

Fremragende kvalitet til overkommelige priser

Kollektionerne fra Zizzi har stor fokus på gode materialer samt god kvalitet. Dette gør at du er sikret lækkert og holdbart tøj, som du vil blive glad for på længere sigt. Et køb af et produkt fra Zizzi er en investering du ikke vil fortryde. Kollektionerne bugner af alt fra kjoler til jakker og meget mere. Så står du og mangler en plus size kjole eller lign. så er Zizzi mærket du leder efter, og miinto.dk er stedet du finder det.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg online af lækkert og moderne tøj til kvinder fra puls size mærket Zizzi. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre for at søge – på denne måde bliver det nemmere for dig at finde præcis det stykke tøj du søger. Se hele det store udvalg nedenfor og rigtig god fornøjelse.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

45 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands