Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands Zizzi
Back

Zizzi

Siden 2000 har Zizzi været en væsentlig spiller inden for curvy fashion, og det er ikke uden grund. Den danske curvy fashion darling formår nemlig at producere moderigtigt tøj til større kvinder, som både ser skønt ud, komplimenterer de skønne kvindelige silhuetter og er yderst behageligt at gå i. Zizzi har aldrig kunne forene sig med, hvorfor kurvede kvinder skal nøjes med almindeligt tøj, når andre kvinder kan få vaskeægte mode inspireret af nyeste trends og tendenser på de internationale catwalks. Derfor skaber de modetøj til cool curvy fashionistas, som står ved deres figur og ønsker lækker, kurvet mode, der ikke går ubemærket hen i gadebilledet.

Smuk og kurvet mode til stilbevidste kvinder

I det forunderlige curvy univers, som Zizzi har opbygget, finder du et væld af skønne styles, som uden tvivl klæder dig moderigtigt og komfortabelt på helt ud til fingerspidserne. Du finder blandt andet kjoler, jakker, bukser og jeans, som på fineste vis komplimenterer dine kurver og skaber blikfang på positiv vis. Når du tager et kig ned igennem Zizzi’s kollektioner, vil du hurtigt se, at deres modetøj minder om dét, brands som Vero Moda og B-Young skaber. Det skal ikke ses som en negativ ting, men derimod statuere et eksempel på, at Zizzi skaber design og modetøj til kurvede kvinder på lige fod med nogle af de største brands i Danmark.

Alsidig mode til kurvede kvinder

Kombiner en skøn nederdel med læderlook og elastik i taljen med en simpel hvid T-shirt og opnå et enkelt og minimalistisk look. Omvendt kan du også finde inspiration i deres smukke kjoler, som typisk er figursyede eller har et bælte eller bånd i livet, som kan fremhæve den feminine silhuet på bedste vis. Hvis der er én ting Zizzi især kan bryste sig af, er det deres jeans og bukser, som er skabt i behagelige materialer og design, hvilket gør dem til en sand garderobefavorit. Det skal være slut med jeans og bukser, der sidder ubehageligt, fremhæver din figur uhensigtsmæssigt, og som du mest af alt har lyst til at smide, når du kommer hjem.

Find modetøj fra Zizzi her på siden

Hos Miinto.dk byder vi på et væld af skønne styles fra Zizzi, som har succes med at skabe modetøj i god kvalitet og i pasformer perfekt til kvinder, som har lidt mere fylde og kurver. Det er dog ikke nødvendigvis en nem opgave at designe eller promovere curvy fashion. Trends og tendenser i modebilledet ændrer sig hele tiden, og det kræver snilde og et skarpt øje for design at kombinere knowhow om pasform og materialevalg, som kan fremhæve de kvindelige kurver, med nyeste trends og tendenser. Ikke desto mindre er det netop, hvad Zizzi kan, og dét har været med til at skabe grundlaget for en curvy fashion succes, der er kommet for at blive.

Lad dig inspirere af de mange smukke kjoler, jakker, jeans, bluser og bukser fra Zizzi her på siden. Hos Miinto.dk sørger vi hele tiden for at holde vores udvalg af modetøj fra Zizzi opdateret, således du altid er garanteret nyeste styles fra det populære curvy brand. Du kan med fordel også tage et kig på Junarose, som er et andet curvy fashion brand, danske Bestseller står bag.

Filter

34 resultater

  • 1
  • 1