Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Vintage Frakker

Enhver stilbevidst kvinde fortjener at have en smuk frakke hængende i garderoben, som kan løfte ens look til helt nye højder i en fart. Hos Miinto.dk tilbyder vi et væld af frakker fra populære og moderne high-street brands, men det stopper ikke dér. Vi tilbyder nemlig også et udvalg af vintagefrakker til kvinder, som er på udkig efter en helt speciel frakke, der på fineste vis tilfører elegance og eksklusivitet til deres udtryk. Et simpelt hverdagsoutfit kan således nemt blive noget ganske særligt og få kant, hvis du blot spicer det op med en fin vintagefrakke. Frakker er en integreret del af hverdagens styling hos mange og ikke længere noget, kvinder kun iklæder sig til finere anledninger. Ikke desto mindre ønsker vi også at slå et slag for de kvinder, som er på udkig efter det særprægede og unikke. De, der stiler efter at have nogle få eksklusive items i deres garderobe, som oser af historie og design.

Derfor har vi skabt et lille univers af vintagefrakker fra brands som Chanel, Gucci og MaxMara vintage, som hver især kan være med til at sætte prikken over i’et på dit look. Du finder både vintagefrakker i kraftige nuancer og farverige mønstre samt de mere enkle og klassiske vintagefrakker i mørkere nuancer som sort og grå.

Hvad end du er på udkig efter en vintagefrakke i et enkelt og tidløst design eller en vintagefrakke i et sprudlende og iøjnefaldende design, kan du med garanti finde inspiration i vores forførende og eksklusive univers her på siden. Når du har set dig lun på en frakke, kan du klikke ind og finde yderligere informationer om standen og brugsspor samt et telefonnummer, således du kan få flere informationer om den pågældende vintagestyle. Det er vigtigt for os at pointere, at der med vintage er tale om unikke styles, hvilket betyder, at de ikke nødvendigvis findes i et væld af størrelser og design. Tværtimod. Vores udvalg af vintagefrakker er kendetegnet ved eksklusive og unikke styles fra nogle af de absolut største modehuse og -designere på verdensplan.

Eksklusive og unikke vintagefrakker fra de allerstørste modegiganter

Fælles for alle vores skønne vintagefrakker er, at de er skabt i kvalitetsmaterialer af verdens førende modehuse og -designere. De forskellige styles er eksklusive og luksuriøse, hvilket ganske enkelt går igen i alt fra design til materialevalg og detaljer. Uanset om du er på udkig efter en tidløs og enkel vintagefrakke, som passer til ethvert outfit, eller en mere iøjnefaldende og vovet vintagefrakke, der til perfektion sætter lidt ekstra krydderi på dit look, er du sikret high-end design i verdensklasse. Hos Miinto.dk er der rig mulighed for at opfylde pigedrømmen om en vintagefrakke fra brands som Dior, Chanel, Burberry eller Gucci vintage, som kan være med til at gøre dit look endnu mere smukt, personligt og eksklusivt.

Måske skal du ud ad døren til et fint arrangement, en tur i byen med veninderne eller blot en tur på arbejde, men mangler det allersidste touch, som enten forener dit look eller giver det mere kant. En vintagefrakke kan løfte dit look til nye højder og sætte det absolut sidste touch på dit udtryk. Du kan både tilføre elegance og kant til dit udtryk, gøre det mere råt, klassisk eller feminint; mulighederne er mange. Det handler ganske enkelt bare om at finde ud af, hvad dit outfit mangler.

Lad dig inspirere af vintagefrakker her på siden

Frakker skabt af high-end fashion brands befinder sig i en prisklasse ud over det sædvanlige, hvilket enten kræver nogle måneders opsparing, held i pengespil eller en gavmild sjæl. Hos Miinto.dk er vi derfor meget stolte af vores udvalg af vintagefrakker i høj kvalitet og med ganske få brugsspor. Vi ønsker at gøre det nemmere for den almindelige kvinde at få fat i designfrakker fra nogle af de absolut største modehuse og -designere på markedet, og af den grund har vi skabt et vintageunivers, hvor du foruden vintagefrakker også finder brugte smykker, kjoler, sko, tasker og meget mere fra de allerstørste modegiganter. Vintagefrakker fra brands som Christian Dior vintage, Louis Vuitton, Gucci, Chanel og MaxMara er luksuriøse og elegante styles, som aldrig forgår stil- eller kvalitetsmæssigt, og de vil forhåbentligt pryde garderoben mange år frem.

POPULÆRE VINTAGE MÆRKER:

Louis Vuitton Vintage

Balenciaga Vintage

Gucci Vintage

Jimmy Choo Vintage

Filter

591 resultater

  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6

Næste
  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6