Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SNEAKERS FRA CHLOÉ

Det franske modehus Chloé har siden 50’erne designet feminint tøj og tasker til hende, der sætter pris på luksus og elegance. I Chloés kollektioner finder du en masse klassiske, elegante og tidløse design, såvel som kollektioner, der bærer mere præg af noget vovet og eksperimenterende. Du kan hos Miinto shoppe i et lækkert udvalg af Chloé-sneakers i forskellige farver og design. Tag et kig på vores udvalg af designersneakers nedenfor!


Forbliv stilfuld med Chloé


Chloé er et brand, der ikke er bange for at kaste dig ud i nogle lidt mere vovede design, men det betyder dog ikke, at de ikke forbliver helt stilfulde og trendy. Med et par sneakers fra Chloé får du et designerprodukt i lækker kvalitet fra et af verdens største og mest anerkendte modehuse. Kollektionerne rummer lidt til enhver smag, eftersom du både kan finde helt simple sko, der egner sig godt til hverdagen, men også lidt vildere sneakers der eksperimenterer mere med farver. 

Med et par farvede Chloé-sneakers får du hurtigt piftet dit outfit op. Det ser lækkert ud, når man er iført et par sneakers, der popper i øjnene. Sneakers har et kæmpe marked, og rigtigt mange går ekstra meget op i det fodtøj, de går i. Det skal nemlig være af helt rigtig kvalitet og udstråle en form for eksklusivitet – og det får du helt sikkert med et par Chloé-sneakers. 


Sneakers til alle lejligheder


Det praktiske og fede ved Chloé-sneakers er, at de kan styles og matches på mange måder. Du kan helt sikkert finde et par, der passer godt til din hverdagsstil, og som kan følge med dig rundt på arbejdet og i byen. Samtidig kan et par farverige eller lyse Chloé-sneakers give et fedt look til en kjole, nederdel eller generelt mere feminint outfit for at afdæmpe det en smule. Det er for mange ikke længere nødvendigt at iføre sig et par dyre høje hæle, når man tager i byen eller skal vise sig frem – sneakers er i høj grad blevet anerkendt som acceptabelt fodtøj – også i formelle og festlige situationer. 

Tag et kig på vores lækre udvalg af Chloé-sneakers og find dit par ekstra hurtigt ved at sortere efter din størrelse. Vil du gerne se, hvad der trender for tiden? Så indstil din søgning efter popularitet. Du kan også tage et kig i de forskellige underkategorier for at spore dig ind på dit næste par. Hvis du også allerede nu kender dit budget, kan du indstille din søgning efter dette. Du kan også vælge at få resultater med udsalgsvarer for at se, om din favorit er nedsat.

Forelsk dig i et par flotte sneakers fra Chloé og få foruden hurtig levering også fri fragt, når du shopper for mere end 499,-. Passer skoene ikke helt? Eller har du fortrudt? Så fortvivl ikke! Vi tilbyder nemlig altid gratis retur eller ombytning inden for 14 dage. Lad dig inspirere af de forskellige, lækre design i sortimentet af Chloé-sneakers og giv din garderobe et ekstra lækkert og eksklusivt look. 

Ryd alle filtre

Chloé

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.