Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Sneakers
Back

Sneakers fra Valentino

Vil du gerne have et par eksklusive sneakers, hvor der ikke er sparet på detaljerne? Så skal du dykke ned i vores skønne udvalg af Valentino-sneakers her på siden. Her får du et par sneakers med et glamourøst touch og masser af bling bling, som du ikke ser alle steder. Det italienske modebrand er især kendt for nitter og spænder samt farvenuancer som guld, sølv og rød med et eksklusivt look. 

I udvalget kan du vælge imellem forskellige design og farver, så du kan finde det helt rette par til dig og din personlige stil. Uanset hvilket par du vælger, kan du være sikker på, at du med et par sneakers fra Valentino får et par sko, der skaber blikfang på den gode måde. 

Valentino har taget verden med storm

Det populære modebrand startede med designeren Valentino Garavani, som siden da har taget verden med storm. Han startede i en ung alder, men blev hurtigt kendt for sine glamourøse og eksklusive design, der skiller sig ud fra mængden. 

Med Valentino får du glamour og en stærk stil, der samtidig bærer præg af finesse og elegance. I mere end 45 år er hans design blevet båret af både internationale berømtheder og kongelige, og han er blevet en af førende repræsentanter inden for den italienske modeindustri. 

Med et par Valentino-sneakers i din garderobe får du derfor noget ud over det sædvanlige. Du får et par sko, der sætter prikken over i’et på dit outfit og fuldender det. 

Find dine Valentino-sneakers her på siden 

Hvis du gerne vil give din garderobe et glamourøst løft, så gå på opdagelse i vores udvalg af sneakers fra Valentino her på siden. Her får du et par fede sneakers, der skiller sig ud. De kan bruges til både hverdag og fest, men uden at der er gået på kompromis med den elegance, som Valentino netop er kendt for. 

Når du køber dine nye Valentino-sneakers hos Miinto, handler du hos en fysisk butik, da vi hos Miinto ikke har noget fysisk lager. I stedet bliver dine sneakers sendt direkte afsted til dig fra en fysisk butik, som har skoene på lager. 

Du får hurtig levering på 1-5 dage, når butikken har accepteret ordren. Det tager lidt længere tid, hvis du handler hos butikker i udlandet. Derudover får du gratis fragt, hvis du køber for mere end 499 kr. og 14 dages fuld returret. 

Vi er altid klar til at hjælpe dig over telefon eller chat, hvis du har nogle spørgsmål til udvalget, din ordre eller noget helt tredje! 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

63 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1