Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Sneakers
Back

Sneakers fra Valentino

Vil du gerne have et par eksklusive sneakers, hvor der ikke er sparet på detaljerne? Så skal du dykke ned i vores skønne udvalg af Valentino-sneakers her på siden. Her får du et par sneakers med et glamourøst touch og masser af bling bling, som du ikke ser alle steder. Det italienske modebrand er især kendt for nitter og spænder samt farvenuancer som guld, sølv og rød med et eksklusivt look. 

I udvalget kan du vælge imellem forskellige design og farver, så du kan finde det helt rette par til dig og din personlige stil. Uanset hvilket par du vælger, kan du være sikker på, at du med et par sneakers fra Valentino får et par sko, der skaber blikfang på den gode måde. 

Valentino har taget verden med storm

Det populære modebrand startede med designeren Valentino Garavani, som siden da har taget verden med storm. Han startede i en ung alder, men blev hurtigt kendt for sine glamourøse og eksklusive design, der skiller sig ud fra mængden. Valentino vil for mange være et eksklusivt og dyrt brand, hvilket det muligvis også er startet som. Deres Haute Couture-kollektion er uden tvivl et imponerende stykke designarbejde. Siden har Valentino udviklet sig, og de laver nu kollektioner til næsten alt inden for modetilbehør. 

Fællesnævneren for alle kollektioner, inklusive sneakers fra Valentino, er den store detaljesans, som bliver ved med at imponere. Det er stilen fra Haute Couture og det stærke håndarbejde, som går igen og bliver til små kunstværker, den gængse forbruger har adgang til. Valentinos æstetiske smag er bibeholdt i deres kollektioner af sneakers, og den æstetik kan være med til at fuldende et hvilket som helst look.

Med Valentino får du glamour og en stærk stil, der samtidig bærer præg af finesse og elegance. I mere end 45 år er hans design blevet båret af både internationale berømtheder og kongelige, og han er blevet en af førende repræsentanter inden for den italienske modeindustri. 

Med et par Valentino-sneakers i din garderobe får du derfor noget ud over det sædvanlige. Du får et par sko, der sætter prikken over i’et på dit outfit og fuldender det. Du bliver en del af eliten, som kan skille sig ud fra mængden. Du skal ikke bare se det som et par nye sko. Du skal derimod se det som en investering i dit nye look, som kun kan fuldføres med et par Valentino-sneakers.

Når sneakers ikke længere bare er sneakers

Det må siges, at Valentino ikke har gjort det nemt at vælge dit næste par sneakers. Hvert eneste par sneakers er næsten et lille kunstværk i sig selv. Det er lige meget, om man er til det forholdsvis simple look, der holder sneakers-traditionen, hvor der blot er tilføjet en enkelt pangfarve for opmærksomhed. Eller om man er til den noget mere vovede version med glimmer eller farver over det hele. Du finder noget for enhver smag og til enhver lejlighed. 

I det 21. århundrede er det pludselig ikke uhørt, at sneakers er en del af et formelt sæt tøj til en given pæn begivenhed. Sneakers bliver ikke længere betragtet som sportssko, som det måske gjorde for årtier siden. Sneakers har sneget sig ind i modebranchen og er blevet en så traditionel sko, at den er blevet sit eget modetilbehør. Det er blandt andet også præcis derfor, at Valentino bliver ved med at udvide deres kollektioner med nye design for hvert år. Sneakers-familien udvides gang på gang, og modetendensen i sneakers udfordres på ny.

Dit næste Valentino statement

Vores udvalg af Valentino-sneakers er sammensat på tværs af kollektioner. Du finder altså både nye og gamle Valentino-sneakers i udvalget. Fælles for dem alle er den gode kvalitet og den gode pasform, som de alle har. Den største beslutning, som du skal træffe, er, hvilket udseende og hvilket udtryk du vil sende baseret på dine sko. Priserne varierer selvfølgelig alt efter alderen på kollektionen, men kvaliteten når aldrig sin udløbsdato. 

Som så mange andre sko handler det også om, at du skal passe på dine sneakers fra Valentino. Der er ingen tvivl om, at de vil blive brugt meget, når først du har prøvet dem på. Derfor er det også vigtigt, at du plejer og renser dine sneakers efter behov, så de kan holde længere tid. Langt de fleste Valentino-sneakers er lavet af læder. Derfor vil det anbefales, at du investerer i en imprægneringsspray til lædersko. Hvis du er i tvivl, så bør du spørge din lokale skoforhandler. Det værste vil være, at du forsøger at pleje dine nye Valentino-sneakers med en forkert spray, som ender med at ødelægge dine sko.

Find dine Valentino-sneakers her på siden 

Hvis du gerne vil give din garderobe et glamourøst løft, så gå på opdagelse i vores udvalg af sneakers fra Valentino her på siden. Her får du et par fede sneakers, der skiller sig ud. De kan bruges til både hverdag og fest, men uden at der er gået på kompromis med den elegance, som Valentino netop er kendt for. 

Når du køber dine nye Valentino-sneakers hos Miinto, handler du hos en fysisk butik, da vi hos Miinto ikke har noget fysisk lager. I stedet bliver dine sneakers sendt direkte afsted til dig fra en fysisk butik, som har skoene på lager. 

Du får hurtig levering på 1-5 dage, når butikken har accepteret ordren. Det tager lidt længere tid, hvis du handler hos butikker i udlandet. Derudover får du gratis fragt, hvis du køber for mere end 499 kr. og 14 dages fuld returret. 

Vi er altid klar til at hjælpe dig over telefon eller chat, hvis du har nogle spørgsmål til udvalget, din ordre eller noget helt tredje!

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

20 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1