Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Forside Dame Sko
Back

Sko fra Valentino til kvinder

Rock’n’roll og nitter var det, der skulle til for at få fodfæste for Valentino i tidernes morgen. Her blev kjoler, tasker og sko til hele verdens favoritter, og det betød travlhed for det italienske modehus. Heldigvis har de holdt ved deres rå look, hvor sort, hvid, nitter og grove såler stadigvæk dominerer, når vi taler om Valentino sko. 

Hos Miinto mener vi, at alle fortjener at have et par smukke sko derhjemme. Derfor har vi samlet et stort sortiment til dig, så du kan udforske de mange muligheder, som vi giver dig. Og der er nok at vælge imellem, hvor du finder design, der spænder vidt og bredt. Men hvad end du er til chunky sneakers, spidse stiletter eller klassiske, hvide sko, kan du finde det hele her.  

Verdenskendte Valentino

Foruden navnet Valentino, der både lyder og ser godt ud, er det italienske modebrand også et, der er kommet for at blive. Her finder du den perfekte kombination mellem punk, klasse og karakter, der har givet verden et væld af kollektioner, der sprudler af kraft og kant. I dag klæder brandet en lang række kendte på til hver eneste modeuge, og Valentino har sørget for, at nitterne for alvor er kommet for at blive.

Skoene fra Valentino er særligt et hit hos kvinder, når det kommer til stiletter med et råt look. Brandet formår at kombinere feminine silhuetter og former med rå nitter i sølv og guld, der tilsammen giver den ideelle balance. Derfor er skoene også højt elsket hos mange kvinder, i og med der her er tale om sko, der kan bruges til mange forskellige anledninger. 

Valentino sko, der passer til sin ejer

Tilbage i 2010 overraskede de nye designere hos Valentino. De brød med den klassiske kutyme med at producere mere afdæmpede kollektioner som de første, og i stedet leverede de det traditionelle udtryk spækket med leg og eventyr. Det blev tid til en ny æra, der bestod af korte cocktailkjoler og stilmæssige afstikkere fra det klassiske look, der var kendt fra modehuset.

I dag har det givet os et utal af muligheder for selv at vælge, hvad vi vil have derhjemme i garderoben. Du kan være sikker på, at et par Valentino sko byder på Rockstud på den helt rigtige måde, der refererer til de små, pyramideformede nitter. Det er nemlig det statement, der i dag særligt definerer Valentino som et stærkt modebrand.

Find dine nye sko fra Valentino hos Miinto

Hvis du er på jagt efter et par nye sko, er du landet det helt rigtige sted. Vi har et stort sortiment af både sneakers, sandaler og stiletter fra det italienske modehus. Du finder alt fra de nyeste kollektioner til klassikere og skæve design. Fælles for dem alle er, at der er tænkt over både design, komfort og selvfølgelig kvalitet.   

Bestiller du dine nye Valentino sko hos Miinto, sørger vi for at sende det til dig inden for få hverdage. Så kan du hurtigt lufte fødderne og føle dig som en ægte Valentino-lady. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

39 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1