Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Dame Sko Støvler
Tilbage

Brune støvler

Når det kommer til sko, er brune støvler et absolut musthave i garderoben. Den klassiske, naturlige nuance kan både tilføre dit outfit et råt look eller give den sidste detalje til et eksklusivt outfit. Hos Miinto har vi brune støvler til alle sæsoner i et bredt udvalg af nuancer, længder og materialer. Mangler du noget, der kan klare den danske vinter? Eller et par klassiske støvler til arbejde? Hos os kan du altid finde de helt rigtige støvler i brun. 

En lækker klassiker, der kan det hele

Det lækreste ved brune støvler er, at de kan matches med hvad som helst. Sæt fx et par jeans sammen med en skjorte og ruskindsstøvler for at opnå et professionelt, casual look til hverdag. Eller slå dine rå Dr. Martens sammen med en farverig kjole for at fuldende dit festivaloutfit. Kun fantasien sætter grænser. En brun støvle kan bruges i alle situationer, idet fx våde pletter ikke nemt kan ses. Derfor kan du trygt tage dem på igennem gaden eller til koncert uden at bekymre dig om, at regn eller slud skal ødelægge dit look. 

En all-time favorit behøver ikke være kedelig. Selvom brun ikke er den mest iøjnefaldende farve, er der rig mulighed for at skille sig ud med et par. Et par højhælede støvler i brun kan give dig det ultimative rock-star look. En skinnende blank knæstøvle sammen med en nederdel er garanteret også et look, der bliver lagt mærke til. Derfor sørger vi for et bredt udvalg, så du altid kan finde noget til din unikke stil. 

Shop i det store udvalg hos Miinto

Hos Miinto har vi altid haft som formål at bringe modebevidste kunder tættere på top-boutiques i hele verden. Konrad Kierklo og Mike Radoor oplevede, hvor svært det kan være at finde den nyeste mode fra deres lille hjemby i Danmark. Derfor oprettede de i 2009 Miinto. Vi samarbejder med boutiques fra hele verden for at give vores kunder det bedste udvalg af kvalitetsprodukter. Diversitet er Miintos hjerteblod, og du kan derfor forvente altid at finde noget til din unikke stil. 

Når du shopper efter brune støvler her, vil du derfor kunne finde både store spænder, slanke stiletter, chunky såler og meget mere. Vores samarbejde med boutiques i hele verden giver dig adgang til mode, du ikke finder andre steder. Vi har støvler fra de største, globale brands som Isabel Marant, Chloé, Dr. Martens, MISBHV, Saint Laurent og mange flere. Derudover sørger vi for et stort udvalg i brands som Copenhagen shoes, Steve Madden, GANNI eller Stine Goya. Eller tjek muligheden for at finde helt unikke vintage støvler fra både Gucci, Prada, Dior og mange flere. 

Brune støvler går aldrig af mode 

Brune støvler er en klassiker, der kan overleve skiftende trends og humørets luner. Vi har set dem sammen med 60’ernes trompetbukser, 70’ernes lårkorte kjoler og 80’ernes læderjakker. Sammen med et jakkesæt kan et par brune læderstøvler få dig helt til tops på arbejde. Eller de kan være din trofaste ven til alle outfits igennem vinteren. Du kan være sikker på, at de altid vil kunne matche dine behov. 

Derfor kan du trygt fylde skoreolen op med de mange forskellige styles. Du behøver ikke være bange for at fortryde et køb, fordi du ikke bruger dem særlig tit. De vil alligevel kunne fuldende dine skiftende looks i mange år. Ét par af de rigtige støvler kan bruges til uendeligt mange situationer. 

Vores samarbejdspartnere skal vokse sammen med os

Vi vil sørge for at give vores kunder adgang til det mest luksuriøse og unikke udvalg af udvalgte varer. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores nøje udvalgte boutique-partnere. Det er vigtigt for os, at vores partnere får succes i deres forretning. Hvis de har succes, har vi succes. Derfor hjælper vi dem også med data, viden og værktøjer for at forbedre og udvide deres salg. 

Forlæng levetiden, og få mere ud af dine brune støvler

Selvom brune støvler tilgiver meget, når det kommer til snavs, er god pleje vigtigt for levetiden. Det er fantastisk at have et par støvler, der aldrig går af mode, men derfor skal de også passes godt på. Det er ærgerligt at se et par af sine yndlingsstøvler blive ubrugelige, fordi de ikke er blevet plejet ordentligt. Hvis et par støvler skal igennem mange vintre, tager det hårdt på dem. Sørg for mindst at give dem pleje både efterår og forår. Hellere en gang for meget end en gang for lidt. 

Alt efter materialet, dine støvler er lavet af, vil der være mange forskellige produkter, der kan vedligeholde og pleje dem. Sørg for at tjekke anvisningerne grundigt, før du behandler, da nogle materialer er mere følsomme end andre. Det kan være det værd at gå til en skomager en gang imellem. De kan give gode råd til pleje og reparere skader, før hele støvlen er ødelagt. På den måde kan du nyde dine lækre støvler i meget længere tid. 

Bekæmp overproduktion med Miinto

Det er ikke kun en fantastisk følelse at have et par sko, der holder længe. Det er også en fantastisk måde at bekæmpe overproduktion på. Når du køber sko fra Miintos kvalitetsbrands, er du med til at reducere overproduktion, fordi du køber støvler af højere kvalitet, der lever længere. Derfor vil der være mindre behov for at producere i så store mængder. 

Hos Miinto gør vi en aktiv indsats for at reducere overproduktion. Hvis en vare mangler et sted, vil vi sørge for at give kunderne adgang til andre boutiques, der har varen på lager. Under normale omstændigheder ville der være blevet produceret flere varer for at fylde lageret. I stedet bruger vi vores netværk af vigtige samarbejdspartnere. På den måde sørger vi for, at der altid er et bredt udvalg, uden at det belaster klimaet mere end nødvendigt. 

Bliv inspireret hos Miinto til dit næste køb af brune støvler. Shop i vores eksklusive udvalg fra de største internationale og skandinaviske brands. Her hos os kan du finde alt fra de praktiske vinterstøvler, til de lækre, festlige høje hæle. Alt sammen i den bedste kvalitet. Sæt prikken over i’et med et par brune støvler fra Miinto. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1162 resultater

Side 1 af 12

Næste

Side 1 af 12