Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SNEAKERS FRA BALENCIAGA

Mangler du et par fede sneakers til garderoben? Her på siden finder du et stort udvalg af Balenciaga-sneakers, som uden tvivl vil fuldende dit outfit. De er alle lavet i et lækkert design, der er inspireret af sportens verden, med fede detaljer og god komfort. 

Du kan vælge imellem forskellige design og farver. Balenciaga er især kendt for deres chunky sneakers og slip-ons. Der er derfor rig mulighed for at finde et par, der matcher dig og din personlige stil. 

Sko er typisk det, du tager på som det sidste, inden du skal ud ad døren – uden at tænke nærmere over det. Sko kan dog være med til at sætte et vigtigt præg på dit outfit, så det bliver løftet til et helt nyt niveau, og det formår et par Balenciaga-sneakers uden tvivl. 


Balenciaga-sneakers – tidløse og unikke design 


Balenciaga blev stiftet af Cristóbal Balenciaga tilbage i 1919, og firmaet har siden da været en kæmpe inspiration for den internationale modeindustri. Balenciaga sætter nemlig standarden inden for modeverdenen, og de andre high fashion-mærker følger trop.  

Balenciaga formår at kombinere det gode håndværk med nogle af de nyeste tendenser, der gør, at du får et helt unikt design, som ikke ses på hvert gadehjørne. Så hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden og være en ægte fashionista, så skal du have fat i et par sneakers fra Balenciaga til garderoben. 


Balenciaga-sneakers kan bruges til hverdag og fest 


Gå på opdagelse i vores flotte udvalg af sneakers fra Balenciaga her på siden, så du kan finde dit favoritpar til garderoben. Du kan bruge dem til hverdag, men de er også perfekte til fest eller andre særlige lejligheder. De passer til det hele, og så kan de bruges til både jeans, nederdele og kjoler. 

Når du køber dine Balenciaga-sneakers hos os, så handler du hos fysiske butikker, der ligger i Danmark eller udlandet. Hos Miinto har vi derfor ikke et fysisk lager med varer, men i stedet bliver dine sneakers sendt direkte fra en fysisk butik, som du kan se på din ordreoversigt. 

Du får gratis fragt ved køb over 499 kr. og 14 dages fuld returret. Derudover kan du forvente hurtig levering på 1-5 dage, når butikken har accepteret din ordre. Hvis varerne kommer fra udlandet, kan der godt være lidt længere leveringstid. 

Hvis du har nogle spørgsmål, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan både chatte med os og ringe, så du er sikker på at bestille det helt rigtige.

Ryd alle filtre

Balenciaga

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.