Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Jakker Blazer
Back

Blazer fra Mos Mosh

Mos Mosh er dansk mode, når det er bedst. Tilbage i 2010 blev det danske modebrand stiftet af Kim Hyldahl med fokus på denim, men i dag rummer deres kollektioner meget andet. Og med en klar vision om at skabe styles med høj kvalitet og med den helt rigtige pasform har de haft stor succes med at designe blazere, der er elsket af kvinder verden over.

Her finder du vores store udvalg, så du nemt kan finde din nye Mos Mosh-blazer. Vi garanterer dig for en blazer af den bedste kvalitet, og hvor der er tænkt over hver enkelt detalje. Det skal nemlig være nemt at finde den perfekte blazer, der både har det rette fit og den rette længde, og som er brugbar hele døgnet rundt. 

En Mos Mosh-blazer til enhver anledning

Blazeren kommer i alverdens afskygninger i dag. Du finder den korte, den lange, oversize-blazeren og den med mønster – for blot at nævne nogle af de mange muligheder. Mos Mosh har gjort det nemt for dig at finde alle dine favoritter fra ét og samme brand. De har nemlig gennem årene designet et hav af modeller, der hver især kan noget helt særligt.

Den klassiske blazer finder du i forskellige farver og i forskellige mønstre. Her er blazeren figursyet på den helt klassiske måde, hvor du får et smukt snit omkring taljen. Og vi kommer ikke uden om, at den klassiske blazer er et kært eje hos alle kvinder. Du kan bruge den til hverdag eller pifte den op med store smykker, hvis du skal ud om aftenen.

Er du til et look, der rammer ind i tidens store trend, er en oversize-blazer det helt rette valg, og det finder du selvfølgelig også i vores udvalg af Mos Mosh-blazere. Her kan du vinke farvel til den figursyede blazer og i stedet få et mere løst fit. Her vil du typisk også få en blazer med mere længde og større skuldre.

Pynt efter din smag

Det er ikke kun form og længde, der skal afgøre, hvilken blazer fra Mos Mosh du skal vælge. Du finder nemlig også et væld af forskellige design, når det kommer til detaljen. Her finder du blandt andet blazere, der har dobbelt op på knapper, som giver dig et sofistikeret look. Du kan også springe i en blazer med store, gyldne knapper, der er med til at gøre blazeren til et sandt statement.

Er du til den lille detalje, finder du også broderede lommer, unikke mønstre og mere moderne fortolkninger af den klassiske blazer. Og hvis det er svært at vælge, er der altid en god undskyldning for at vælge mere end én Mos Mosh-blazer. De kan nemlig alle sammen noget forskelligt.

Køb det hele hos Miinto 

Det skal være nemt for dig at finde den helt perfekte blazer. Derfor finder du et stort udvalg af blazere Mos Mosh lige her, så du kan gå på jagt efter din foretrukne. Vi sender det hele til dig inden for få dage, og du kan samtidig kigge dig omkring blandt vores mere end 3000 forskellige brands. Så kan du nemt opgradere garderoben med stil og høj klasse.  

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

66 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1