Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Bluser fra Ganni

Ganni-bluser er målrettet de kvinder, der er modebevidste. Bevidste om, at de vil udstråle selvsikkerhed, stilsikkerhed samt kvalitetsbevidsthed. De fleste, der bare har et lille indblik i modeverdenen, vil næppe være i tvivl, når du bjergtager den lokale gågade med dit Ganni-tøj.

Det danske modebrand har fået en stor succes ud af sine kollektioner, som byder på masser af farver, mønstre, print samt forskellige materialer. Meget af det udfordrer normerne, andet er mere afslappet i sit udtryk. Fælles for det hele er dog den rene stil, der følger de seneste bevægelser inden for mode.

Find en Ganni-bluse til enhver tænkelig lejlighed

Hos Miinto finder du et rigtig stort udvalg af bluser fra Ganni. Som nævnt er udtrykkene meget forskellige, men sikkert er det, at du finder en unik bluse af høj kvalitet, som du hurtigt vil komme til at elske som din førstefødte.

Således garanterer vi også, at du finder en bluse, der passer perfekt til den anledning, du står og mangler en bluse til. Om det er til hverdag eller fest, kan du roligt scrolle ned over de mange Ganni-bluser, indtil du finder lige det, som du søger.

Siden de nye ejere overtog danske Ganni i 2009, har det været innovative kollektioner, der er kommet fra det Københavnsbaserede modebrand, og denne filosofi er fortsat en effektiv strategi for Ganni, der har opnået stor popularitet i både ind- og udland for sine unikke og flotte tøjdesign.

Gør en forskel, når du køber Ganni-tøj

Vi ved det udmærket godt. Det meste af det tøj, som du handler, bliver købt med en lille bismag af dårlig samvittighed. Dårlig samvittighed over den belastning, som nyt tøj afkræver Jordens ressourcer. Dårlig samvittighed over at bidrage til ringe arbejdsforhold for fattige arbejdere i Fjernøsten. Og dårlig samvittighed over den store miljøpåvirkning, der er forbundet med at producere nyt tøj, tilføre det print eller farve det.

Ganni-bluser kan du dog købe med fuldstændig ren samvittighed. For det første køber du dig et produkt af så høj kvalitet, at du vil gå med din bluse i årevis, inden du finder anledning til at skifte den ud. For det andet bidrager du til Gannis mange gode initiativer, der skal imødekomme mange af de slagsider, der findes i tøjbranchen.

Ganni er nemlig bevidst om sin position i en branche, der indbyder forbrugere til at købe nyt. Derfor gør det, hvad det kan, for at mindske sit aftryk på Moder Jord.

Derudover sørger Ganni for ordentlige arbejdsforhold hos sine leverandører, hvor end de befinder sig, til gavn for både arbejdere og miljøet i området. Og endelig arbejder Ganni for at fremme ligestilling kønnene imellem i en hård branche, hvor mændene ofte dominerer på direktionsgangene.

Således kan du altså roligt lave en fornuftig investering i en Ganni-bluse, som du ovenikøbet kan bære selvsikkert og med god samvittighed.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

52 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1