Fri fragt ved køb over 499,- | Udvidet retturret t.o.m. 15.01.2021
Udvidet retturret t.o.m. 15.01.2021
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG GRATIS RETUR FREM TIL 15/01-2021
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Bluser fra Neo Noir

Hos Miinto finder du et stort udvalg af Neo Noir-bluser og skjorter. I vores udvalg finder du en lang række af fine styles, som du kan bruge til både hverdag og til festlige sammenhænge, alt efter hvordan du styler dem. Neo Noir laver nemlig items og kollektioner, som gør sig godt til flere anledninger.

Det danske brand Neo Noir designer moderigtigt tøj i god kvalitet og til overkommelige priser. Det danske brand er særligt populært blandt unge, og i Neo Noirs kollektioner finder du ofte farverige items med print, flotte udskæringer og fine detaljer. Neo Noir har fingeren på pulsen, når det kommer til tidens modetendenser, og derfor kan du blive klædt på efter sæsonens stærkeste trends til overkommelige priser.

Brandet Neo Noir blev stiftet i 2012 af designerne Ole Overbeck og Niels-Henrik Henriksen, og trods brandets relative korte levetid, har det allerede fået en central plads i den danske modebranche, og brandet har desuden for længst fundet sig vej til mange kvinders garderober og ønskesedler.

Neo Noir-bluser: Sådan styler du dit favorititem til flere anledninger 

Bluser fra Neo Noir bærer ofte præg af design i tidens farver og print med udskæringer og fine detaljer, og derfor kan du lade din Neo Noir-bluse bære outfittet i sig selv, eller du kan sammensætte den med andre farverige items for et outfit med ekstra blikfang. 

Hvis du ønsker et mere nedtonet outfit, kan du sammensætte din Neo Noir-bluse med et par ensfarvede bukser eller en nederdel. Du kan både sammensætte din Neo Noir-bluse med et par mom-jeans og et par bukser med vidde, eller du kan skabe et mere feminint udtryk med en ensfarvet kort eller lang nederdel. 

I disse år er en af de store trends også at mikse og matche farver, print og mønstre på kryds og tværs og på den måde skabe outfits med ekstra meget gang i den. Du kan derfor sammensætte din Neo Noir-bluse med et par farverige strømpebukser, et par farverige og bløde glitterbukser eller en mønstret nederdel. Du kan også tilføje farverige og glitrende accessories til dit outfit, hvis du vil skabe et ekstra festligt og farverigt udtryk. 

Du kan altid tone et outfit enten op eller ned med dit fodtøj. Med en sneaker; en lav, lukket støvle eller en støvlet kan du tone et outfit ned, mens du kan tone et outfit op med åbne sko eller åbne og høje stiletter. Mange af Neo Noirs bluser gør sig også særligt godt til både hverdag og fest, og du kan derfor have et par ekstra sko med i tasken, som du kan skifte i løbet af dagen, hvis du har en lang dag, hvor du først skal være klædt på til hverdag og senere til et mere festligt arrangement. 

Vi betaler fragten 

Når du shopper for mere end 499 kroner hos Miinto, får du gratis fragt til din nærmeste pakkeboks. Vi sørger også altid for at vedlægge en returlabel, som du kan bruge, hvis du får bestilt en style i en forkert størrelse og har behov for at ombytte din vare, eller hvis den købte vare mod forventning ikke skulle falde i din smag alligevel. Derfor slipper du for at betale fragtomkostninger, og du slipper også for at besværet med returnering. 

Bestil derfor dine nye Neo Noir-bluser og -skjorter allerede i dag, og undlad at betale for leveringsomkostningerne både den ene og den anden vej.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

88 resultater

  • 1
  • 1