Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Skjorter fra Mos Mosh

Hvis du elsker brands, der værner om elegance, moderne klassikere og tidløst design, er Mos Mosh det helt rigtige for dig. Her bliver der ikke gået på kompromis med noget som helst. I stedet får du alt det bedste samlet i smukke skjorter til alle anledninger. Og materialerne bevarer den røde tråd gennem alle kollektioner.

Med en Mos Mosh-skjorte i din garderobe kan du vinke farvel til større tøjkriser. Du får nemlig stensikre favoritter, der er og forbliver moderne klassikere, du kan style på et væld af måder. For at gøre det nemmere for dig har vi selvfølgelig samlet et stort udvalg af skjorter fra Mos Mosh til dig lige her.

Dansk design siden 2010

Vi skal lidt over 10 år tilbage for at finde frem til rødderne hos Mos Mosh. Her gav Kim Hyldahl, stifter af Mos Mosh, sig i kast med at designe en kollektion bestående af syv par jeans og bukser. Og her var der en klar vision for brandet. Det skulle nemlig handle om den gode pasform, høj kvalitet og design med et tvist.

Virksomhedens DNA består af vigtige elementer, der kendetegner det danske brand. Der bliver afprøvet grænser og forskellige måder at designe på, som i dag er elsket af kvinder over hele verden. Samtidig lægger det vægt på luksusvarer og det helt perfekte snit.

Mos Mosh har en stærk DNA, og derfor formår det at holde sig inden for de rammer, der blev sat tilbage i 2010. I dag har det resulteret i kollektioner, der er designet med kærlighed for dig og for modebranchen. Der er fokus på at snævre ind til kun det allerbedste i enhver kollektion, der giver dig nøje overvejede Mos Mosh-skjorter til din garderobe.

Find Mos Mosh-skjorter efter din smag

Når det kommer til skjorter fra Mos Mosh, er der noget for alle og enhver. Der er tænkt over det klassiske snit såvel som den mere tætsiddende skjorte. På den måde appellerer det til mange forskellige kvinder og til din garderobe på flere forskellige måder. Fælles for alle skjorter er, at de er uundværlige i garderoben, når de først har fået en fast plads.

Er du på udkig efter skjorterne til hverdagen, er Mos Mosh et godt match. Her får du den lige skjorte, der er produceret med bærende og enkle detaljer, samtidig med at der er tænkt over lette og bløde materialer. På den måde kan du nemt springe i et par jeans og bære dig selv med stil i en skjorte fra Mos Mosh.

Derudover finder du tailoring i den forstand, at de figursyede skjorter også er at finde i kollektionen. Her får du svaret på den skarpe skjorte under et jakkesæt, eller blot når du skal stå ekstra skarpt.

Køb Mos Mosh hos Miinto

Der er ingen tvivl om, hvorfor Mos Mosh er højt elsket af kvinder verden over. Med en kærlighed for klasse og ren elegance hos kvinder rummer skjorterne alt det, som stilsikre klassikere skal bestå af. Her på siden finder du vores udvalg af de fantastiske skjorter. Vi tør godt love dig for, at du kommer til at elske dem lige så højt, som vi gør.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

54 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1