Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Forside Dame Jeans
Back

Sorte jeans

Hvis der er ét item, som alle burde have i sin garderobe, så er det et par sorte jeans.

Der er intet at sige til, at de fleste har mere end et par sorte jeans i sin garderobe – de er nemlig superlette at style, fordi de passer til næsten alt. Derudover giver de et helt simpelt og afslappet look, som også kan styles op med et par høje hæle eller farverige sko og en sød top. Hos Miinto har vi tusindvis af forskellige sorte jeans fra populære mærker som IVY Copenhagen, Mango, Part Two, Acne Studios, Rabens Saloner og mange flere! Tag et kig i vores store udvalg af sorte jeans, og shop allerede i dag efter en ny style eller et ekstra par.

Find den type jeans, der passer dig bedst

Vi kan nok godt alle blive enige om, at et par sorte jeans er gode at have i garderoben til hurtigt at komme i tøjet og let at kunne style outfits. Dog er sorte jeans også mere end bare et par tætsiddende bukser – hos Miinto kan du nemlig søge efter underkategorier som Skinny Jeans, Boyfriend Jeans, Bootcut Jeans, Baggy og Straight, så du finder lige den pasform, du ønsker. Det bedste ved sorte jeans er nok, at de er lette at danne outfits med. Hvis du kører det helt klassisk med et par sorte jeans, kan du nemlig let spille op med farver i din top, sko, smykker eller accessories. Prøv forskellige styles for at finde det par, du føler dig bedst tilpas i, hvad end det er høj talje, elastik i taljen, loose mom jeans fit eller tætsiddende jeans. 

Style dine jeans på et utal af måder

De fede Bootcut Jeans er igen blevet moderne og giver en flot figur med mere spil end blot et par straight jeans. Style dem med en bodystocking, fed top eller cool jakke for et fedt og casual hverdagslook. Er du mere ovre i noget, der er mere street, kan du med fordel prøve et par sorte boyfriend jeans. Prøv dem med forskellig længde og bredde, og style dem med for eksempel en oversized T-shirt og nogle fede smykker. Skal du til et lidt finere arrangement, eller kan du bare godt lide at have mere frihed til lårene, så prøv et par straight jeans med loose fit. Style dem med en kort top, skjorte og blazer eller andre gode overdele, og skab dit helt eget look. Det er næsten ligegyldigt, hvilken begivenhed du skal til – der vil altid være et par fede, sorte jeans, der er passende! 

Lad dig inspirere hos Miinto

Shop et par nye, sorte jeans til dig selv, så du altid har et ekstra par liggende, eller køb dem til en, du holder af. Hos Miinto får du altid gratis fragt ved køb over 499 kr. samt gratis retur inden for 14 dage. Udforsk de tusindvis af sorte jeans, vi har på i shoppen, og sorter og filtrer efter dine præferencer for at få det bedste par til dig. Du kan let søge efter dit yndlingsmærke, søge efter popularitet eller pris og i det hele taget lade dig inspirere af de mange forskellige styles og modeller.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1559 resultater

Side 1 af 16

Næste

Side 1 af 16