Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Forside Dame Tasker
Back

Sorte tasker til kvinder

En sort taske er en tidløs klassiker, som passer til alle dine outfits hele året rundt. Hos Miinto finder du et stort udvalg af alle de populære mærker. Vi har et kæmpe udvalg af tasker. Du finder alt lige fra highend-brands som Michael Kors, Fendi og Gucci til Vero Moda, Noella og Pieces. Så mon ikke også, vi har noget for dig. 

Vores tasker spænder fra de funktionelle og praktiske til de klassiske og elegante. Uanset om du er på udkig efter en taske til hverdag eller fest eller en taske, der gør hverdagen til en fest, har vi helt sikkert den perfekte sorte taske til dig. Du kan vælge imellem tasker i mange forskellige materialer. Lige fra ruskind og læder til stof og PVC-plastik. 

Hos Miinto er vi vilde med tasker, fordi vi mener, at en taske er det ultimative accessory. For os er en taske meget mere end blot en genstand til at opbevare vores personlige genstande i. En taske til hverdag eller fest er i sidste ende prikken over i’et, der binder hele dit outfit sammen.

Stort udvalg af sorte tasker til kvinder og mænd

Hvis du er på udkig efter en hverdagstaske, bør du tage et kig på vores store udvalg af skuldertasker, rygsække og shoppers. Disse tasketyper kommer i mange forskellige størrelser, så du kan finde den, der kan rumme alle dine nødvendige genstande i hverdagen. 

Rygsækken er den taske til dig, der er på udkig efter en håndfri løsning. Den er også mest behagelig for dig, der skal have mange tunge ting med på farten. Hvorimod en skuldertaske er mere til den, der pakker lettere. En shopper er en enkel og poset taske, der er rummelig uden en masse små rum. Den er perfekt til weekenden eller shoppingturen (deraf navnet). Hvis du er på udkig efter en taske til byturen, bør du i stedet tage et kig på vores udvalg af fine, små clutches, som er de ultimative minitasker. Denne tasketype kan både løfte dit outfit og bruges til at opbevare de vigtigste småting. 

Til at have styr på dine genstande i ferien eller til festivalen kan du vælge imellem vores mange kufferter og bæltetasker, som kommer i et væld af størrelser og design. Lad dig inspirere af vores sortiment, der rummer tasker til alle lejligheder. 

Den perfekte sorte taske til dig

Det kan være en uoverskuelig proces at finde den perfekte sorte taske. Når du skal vælge din næste sorte taske, kan du med fordel overveje disse fem parametre: funktion, størrelse, design, mærke og pris. Skal du bruge en taske til at slæbe tunge ting til og fra arbejde eller skole? Hvor meget plads har du brug for? Hvilket design foretrækker du – fancy eller funktionel – eller en god blanding? Har du et yndlingsmærke, eller er det ikke det, det kommer an på? Hvilket prisleje skal din taske ligge i? Når du har svaret på disse spørgsmål, så godt du kan, vil du have lettere ved at vælge, hvilken taske der er den rette for dig. Heldigvis må du gerne eje flere. Om det skal være den klassiske og elegante eller den praktiske og funktionelle i denne omgang, er helt op til dig. 

Husk, at du hos os altid får hurtig levering og gratis fragt, når du handler for over 499 kr. Du kan bytte eller returnere din ordre gratis inden for 14 dage. Happy shopping!

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

11325 resultater

Side 1 af 114

Næste

Side 1 af 114