Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Frakker
Back

Sorte frakker

Leder du efter en ny frakke? Måske en parka, trenchcoat eller uldfrakke? No worries, Miinto har det hele!

Bliv klar til efteråret og vinteren med en sort frakke fra Miinto. Vi har over tusind forskellige, lækre sorte frakker i et utal af styles og brands. Det er altid godt at eje en sort frakke, fordi den passer til meget tøj og sko. Det er derfor let at trække i en sort frakke fra en af Miintos kvalitetsbrands og se brandgodt ud. Vi har noget for enhver smag, og vi er sikre på, at du kan finde en sort frakke, der er noget for dig. 

En frakke til alle typer

I de kolde måneder er det i høj grad overtøjet, der fylder i gadebilledet, mens vores andet tøj er gemt godt væk under en jakke. Så hvorfor ikke gøre noget ud af dit overtøj og finde en lækker, sort frakke hos Miinto? Vi har både styles til bykvinden, der kræser om de små detaljer, til familiemoderen, der skal pakkes godt ind til familietiden udendørs, til hundelufteren, der hurtigt skal kunne trække i noget varmt og behageligt morgen og aften – og meget andet! Hos Miinto finder du også sorte frakker fra high-end-brands, som er superlækre at trække i, når man skal til et arrangement eller en fest. Hvis du er meget praktisk, finder du hos Miinto også sorte frakker med en god hætte, solid lynlås og forskellige længder, så du uden besvær og forfrysninger kan opholde dig udendørs og nyde friluftslivet til vinter. 

Udforsk vores forskellige kategorier af frakker

Skal du have en god, stilfuld overgangsjakke – så tag et kig i vores udvalg af trenchcoats. Her finder du både kortere og længere sorte jakker i forskellige styles i mange prisklasser fra mærker som Blanche, Levinsky, Dio, Just Female, Prada og mange flere. En trenchcoat er lækker til både efterår og forår og kan styles varmere med en højhalset sweater under, en hue eller tørklæde eller med et par gode støvler. Den kan også bæres åben over en T-shirt, hvis vejret er lunt. Til den danske vinter kan det være en god ide at have en parka liggende – den holder dig nemlig varm i den kolde vintertid! Find et mønster eller style, der passer til dig blandt mærker som Save The Duck, K-Way, Hugo Boss og mange flere. Her finder du både dunjakker med hætte, uldblandinger og forskellige udskæringer. Tag desuden et yderligere kig efter din næste sorte jakke under uldfrakker, og forelsk dig i et flot design fra SAND, Versace, DAY Birger et Mikkelsen, Balmain, Tiger of Sweden med flere.

Skab din egen stil

Der findes mange forskellige stile og typer af styles derude, og derfor har vi linet op med et stort udvalg af sorte frakker hos Miinto – så der helt sikkert også er noget for dig! Vi sender din pakke gratis til din hoveddør ved køb af over 499 kr. og tilbyder desuden gratis returret inden for 14 dage – det er både nemt og enkelt. Blandt vores mange sorte frakker finder du desuden altid tilbud på udvalgte styles, så skynd dig ind og se, om en af dine favoritter er nedsat. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1547 resultater

Side 1 af 16

Næste

Side 1 af 16