Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Dame Jakker
Back

Sorte jakker

Årstiderne skifter, og i takt med dette gør vores overtøj også. Bliv klar til enhver årstid med en jakke fra Miinto.

Når man bor i Danmark, er der intet at sige til, at man har behov for en del forskelligt overtøj – man skal nemlig være klar til lidt af hvert. Hos Miinto får du et stort udvalg på tusindvis af forskellige jakker, både vinterjakker, regnjakker, læderjakker, cowboyjakker, blazere og flere. Kør et sikkert valg, og vælg en sort jakke som et essentielt item i din garderobe.

The everyday essential

Vi iklæder os næsten en jakke hele året, så hvorfor ikke finde en style, der passer perfekt til dig? Hos Miinto har vi et stort udvalg af sorte jakker af forskellige slags. Måske leder du efter din næste vinter- eller dunjakke til at kunne modstå den kolde danske vinter og frysende temperaturer? Eller også skal du se smart ud i en læderjakke eller blazer? Vi har også pelsjakker til dem, der ønsker lidt ekstra, og mere meget. Vælger du en sort jakke, kan du umuligt gå galt i byen. En sort jakke vil altid kunne passe til alle outfits! En flot jakke kan desuden pifte dit outfit op og afstemme med de resterende farver i dit look. Hos Miinto har vi en bred vifte af forskellige sorter jakker til enhver smag – så der er helt sikkert en sort jakke for dig! Tag et kig i vores kategorier, og shop til de kommende begivenheder eller vejrskifte. 

Find den perfekte jakke

Browse igennem vores store sortiment med tusindvis af sorte jakker i mange forskellige slags materialer, pasformer og looks. Vi har en lang række af lækre kvalitetsbrands fra velkendte mærker som Calvin Klein, Burberry, Levinsky, Balmain, Neo Noir og mange flere. Hop ind og sorter efter den type jakke, du leder efter! Det er essentielt med et par gode, sorter jakker i garderoben til forskellige lejligheder. Man går aldrig galt med enten en læder-, bomber- eller cowboyjakke, som alle er basics i manges garderober. Når de kolde måneder kommer, kan du også være godt forberedt med en god dun-, pels- eller vinterjakke, så du kan være udendørs, selv i frost.

Søg blandt designerbrands 

Hos Miinto finder du sorte jakker fra dyre designermærker, men også fra casual modebrands som Vero Moda, Vila, Only, Pieces, ICHI, Mango og mange flere. Du kan selv sortere efter enten pris, popularitet eller senest tilføjede produkter og dermed finde din næste sorte jakke. Søg også efter størrelse, farver og brands, hvis du allerede har en ide om, hvad du leder efter, eller hvis du har et yndlingsbrand. Vi forsøger altid at gøre det lettest muligt for vores kunder, og derfor tilbyder vi også gratis retur inden for 14 dage, hvis du ønsker en ombytning, eller hvis tøjet ikke lige passer. Du får ydermere gratis fragt ved køb på over 499 kr. – så skynd dig ind og shop din næste nye, sorte jakke hos Miinto allerede i dag! Så er du klar til kommende årstider eller til livets store og små begivenheder.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

5315 resultater

Side 1 af 54

Næste

Side 1 af 54