Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Forside Dame Bukser
Back

Sorte bukser

Shop sorte bukser hos Miinto for et stilrent og klassisk look. Tag et kig i vores kæmpe udvalg af sorte bukser fra forskellige brands. 

Vis din rå side frem i et par læderbukser

Går du efter et råt look, så find et par fede læderbukser i vores sortiment fra mærker som Levinsky, Part Two, Samsøe Samsøe, ICHI, Heartmade og mange flere. Et par læderbukser er gode til fester, men også som en del af et hverdagslook i selskab med en simpel top. Spring ud i et lidt vildere rock’n’roll-look med et par lækre læderbukser, og føl dig stærkere og fyldt med selvtillid. Hvis du mangler et par sorte bukser, der er behagelige, gode under kjoler eller som ekstra varmt lag under dine bukser? Så er et par sorte leggings det, du skal gå efter. Hos Miinto har vi et bredt udvalg i leggings med forskellige længder og print. De er ydermere rare og lette at trække i til en aftentur om sommeren, eller hvis du hurtigt skal ud og gøre ærinder, men ikke gider hoppe i et stramt par bukser. 

Klæd dig komfortabelt

Mange vil nok mene, at joggingbukser er uundværlige! De bløde og komfortable bukser er perfekt til dage, hvor man går rundt derhjemme, eller hvis man kører efter et afslappet look. Joggingbukser er ikke kun ”natbukser” – de kan nemlig sagtens styles til hverdagsbrug med eksempelvis en strammere top eller en oversized, fed T-shirt med print akkompagneret af bemærkelsesværdige smykker. Du står også hurtigt skarpt, hvis du topper dine joggingbukser med et par fede sneakers. Tæt op ad joggingbukser, men alligevel stående som sine egne, er cargobukser, der ligeledes har et mere loose fit. Shop dine næste cargobukser hos Miinto, og føl dig selvsikker i de sorte bukser og et par høje hæle, eller mere urban med et par sneakers. Cargobukser er fede både at dresse op og ned, alt efter om du har dem på til hverdag, på arbejdet eller til større arrangementer.

Stå selvsikkert i chinos

Er du typen, der godt kan lide at køre din stil helt klassisk? Så er dine næste sorte bukser helt sikkert et par chinos. Med chinos får du hurtigt et feminint, selvsikkert look, der yderligere forstærkes af en flot hæl og en blazer. Udstrål styrke og kvindelighed på din måde med et par flotte, sorte chinos, der både er gode på arbejdet og til mere formelle begivenheder. Chinos ser supergodt ud med en skjorte og blazer, men kan sagtens også køres helt simpelt med en enkel top. Med et par chinos og højhælede sko kan man hurtigt føle, at verden bare kan komme an! Måske fordi det associerer over i en business-dresscode, der bare holder. Hos Miinto har vi chinos og andre sorte bukser fra mange forskellige kvalitetsbrands. Du kan derfor søge igennem vores side og finde de chinos, der har den form og style, du ønsker. Du kender bedst dig selv og ved sikkert derfor også, hvad du outfitmæssigt skal gå efter! Trænger du til ny inspiration, kan du let google på nettet, kigge på Instagram eller spørge din veninde, om du skal springe ud i noget nyt. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

6643 resultater

Side 1 af 67

Næste

Side 1 af 67