Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Trøjer til kvinder

En trøje kan styles på mange forskellige måder og kan anvendes til både hverdag og til festlige lejligheder. Ligegyldigt hvordan din stil er, så har vi alle sammen brug for lækre trøjer til vores hverdagsgarderobe. Du kan enten vælge en praktisk varm trøje i strik eller bomuld til hverdag. En trøje til hverdag behøver ikke at være kedelig, og på Miinto kan du finde et utal af lækre trøjer, som passer til din stil, hvad end du går efter det eksklusive, det casual eller det tidløse look.

Du kan nemt style din trøje, så den passer til enhver anledning

En fin trøje i et lækkert materiale kan nemt sættes sammen med en pæn nederdel for et eksklusivt look. Du kan også style en fin trøje med et par slidte jeans for at blande kontraster og få et mere street-look. En trøje behøver ikke nødvendigvis at være kedelig, men kan fås med mange flotte detaljer. Kan du godt lide det feminine look, så gå efter en trøje med lækre blondedetaljer eller fine, lette silkematerialer. Kan du godt lide et mere casual look, så gå efter en trøje i chunky strik eller en trøje, som er oversize.

Tilføj nye lækre trøjer til din garderobe

Miinto byder på et bredt sortiment af de lækreste trøjer, som findes i et stort udvalg af former, farver, mønstre og snit. Så trænger du til at pifte din hverdagsgarderobe eller festgarderobe op med lidt nyt, eller leder du efter den perfekte gave til din mor eller veninde? Så kast dig over Miintos lækre sortiment af smukke trøjer. Miinto har samlet et kæmpe udvalg af skønne trøjer fra førende brands som Ganni, Second Female, Inwear, Moves by Minimum, By Malene Birger og mange andre fede mærker. En trøje kan som sagt bruges hver dag – find inspiration til dit næste køb her på sitet.

Du kan vælge imellem et væld af forskellige lækre styles. Der er derfor med garanti noget, der falder i din smag. Alle er i rigtig høj kvalitet, så du skulle gerne kunne finde en, der passer til din stil og garderobe. Eller til en, du holder af. Måske kender du en, der trænger til at få lidt fornyelse eller bare at blive forkælet. 

En langærmet trøje er et musthave

Det er et musthave med en langærmet trøje i garderoben. Du kan bruge den i forskellige sammenhænge og til forskellige styles. Samtidig er det en nødvendighed i det danske klima, hvor vi ikke lige kan rende rundt i T-shirt hele tiden. Så er det rart med en langærmet, så du kan holde varmen. Den går aldrig af mode, og så kan du bruge den til så meget. Det er derfor rart at have lidt forskellige styles i klædeskabet, som du kan vælge imellem. Så vælger du selv, om du vil style den op eller ned. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Stort udvalg af trøjer til både hverdag og fest 

Dyk ned i Miintos store udvalg af flotte trøjer her på siden, så du kan finde dine nye favoritter til garderoben. Du finder både varianter til hverdag og til festlige lejligheder, og ellers kan du style trøjen til lejligheden med adskillige accessories eller et par fede sko. Der er en trøje til det hele, og så kan de bruges til både jeans, nederdele og shorts. Eller måske over en sommerkjole til de kølige dage. 

Når du køber dine trøjer fra Miintos udvalg, handler du hos fysiske butikker, der enten ligger i Danmark eller i udlandet. Det skyldes, at Miinto ikke har et fysisk lager med varer, men i stedet bliver din vare sendt direkte fra en fysisk butik og hjem til dig. Det hele kan du se på din ordreoversigt. 

Der er altid gratis fragt, når du forkæler dig selv for mere end 499 kr., og så er der 14 dages fuld returret. Derudover får du hurtig levering på en-fem dage, når butikken har accepteret din ordre. Dog kan der være længere leveringstid på varer fra udlandet.

Sidder du inde med nogen spørgsmål? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, for vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan både chatte og ringe til os – både inden og efter dit køb.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

663 resultater

  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7

Næste
  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7