Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Underkjoler

Underkjoler er uundværlige, når drømmekjolen skal sidde helt perfekt. Underkjolen kan gøre det sidste eller give en ellers slidt kjole nyt liv. Hos Miinto finder du mange underkjoler til forskellige formål. 

Underkjolens mange formål

Underkjoler kan have mange formål. Måske skal underkjolen stramme ind, måske skal underkjolen forhindre, at din kjole klæber til dine strømpebukser, eller måske skal underkjolen give volumen til din kjole. Ligegyldig hvilket formål din underkjole skal have, finder du et stort udvalg hos Miinto. 

Underkjolen, der skal stramme ind, skal have en god elastisk, men skal også være i en tætsiddende kvalitet, som strammer ind uden at stramme for meget. Brug vores størrelsesguide til at finde den størrelse, som passer dig allerbedst, når underkjolen skal justere formerne. Den funktionelle underkjole giver dig mulighed for at eksperimentere med look, du måske ikke har prøvet før, da den kan løfte og stramme de rigtige steder.

Underkjolens sikkerhed

Underkjolen kan også gøre det mere trygt at have en kjole på. Den tager det værste, hvis kjolen er lidt gennemsigtig. Derudover kan den også dække de nedre dele, som ofte kan komme til syne, når der skal danses til festen, eller når du bukker dig ned på arbejde. Underkjolen skaber en sikkerhed, som almindelige kjoler ikke har. Underkjolen gør det ligefrem mere trygt at have en kjole på, udfordrende eller ej. Samtidig kan underkjolen også give dig et nyt look, da der findes et bredt udvalg af underkjoler. 

Underkjoler skaber nye look

Underkjolen kan også bruges til at give din slå om-kjole eller en anden udringet kjole lidt ekstra kant. Du kan for eksempel bruge en underkjole i mesh. Samtidig skaber en underkjole med blondekant et mere feminint udtryk. På den måde giver underkjolen dig et nyt look, og du kan bruge en enkelt kjole til flere forskellige formål. Underkjolen er altså et musthave, da du kan kombinere den med mange forskellige kjoler og skabe forskellige look.

Underkjolens alsidighed

Udover underkjoler med forskellige formål finder du hos Miinto også underkjoler, der kan bruges som natkjoler. Det kan både være den udfordrende, stramme og korte underkjole med blonder og den løse, lange og blomstrede underkjole. På den måde er underkjolen ikke kun en praktisk ting. Den kan også bruges som behageligt eller frækt nattøj. 

Basis i garderobeskabet

Ligesom du altid har en hvid T-shirt, et par cowboybukser og en sort kjole i dit garderobeskab, bør du også altid have en underkjole i en neutral farve i skabet. Hos Miinto finder du underkjoler i sort, nude eller hvid, som er musthaves i din garderobe, da de kan bruges til ethvert formål og til enhver lejlighed. Du kan gå på opdagelse i de mange forskellige underkjoler, og du finder helt sikkert mange underkjoler, som passer til de kjoler, du har hængende i skabet. 

Filter

115 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2