Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Rygsække til mænd

Det bliver en lang og varm sommer for fødderne, hvis klædeskabet ikke gemmer på et par unikke og luftige sandaler, der er beriget med et moderigtigt look. Derudover er et par smarte sandaler et ´must´ på en ferie til sydligere himmelstrøg såvel som de dage, hvor den danske sommer viser sig fra sin bedste side.

Derfor er vores store udvalg af sandaler synonym med et arsenal af trendy klip-klappere og andre sandaler fra førende brands i ind- og udland. Blandt disse brands finder man klipklappere fra Björn Borg, Reef, Quiksilver, Billabong, Superdry, Ipanema og Havaianas, som er et perfekt match til ethvert sommerlook.

Især klipklappere fra det brasilianske brand Havaianas, som sendte den første kollektion af klipklappere på gaden i 1962, nyder stor popularitet over hele verden, da brandet lancerer nye og farverige klipklappere hver sommer. Derudover byder vores produktsortiment også på klassiske sandaler fra brands såsom Lloyd, Merrell, Timberland, Rokin, Birkenstock og Clarks såvel som komfortable og praktiske sandaler fra Crocs.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

2821 resultater

Side 1 af 29

Næste

Side 1 af 29