Spar 10% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL10

-10% på udsalg | Kode: FESTIVAL10

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Sweatshirts fra Kenzo

Engang var sweatshirts noget, man forbandt med idræt og sportsfolk, men de sidste mange år har sweatshirten været allemandseje. Derfor har det populære brand Kenzo naturligvis også skabt nogle fede kollektioner med sweatshirts. Sweatshirts fra Kenzo er kendetegnet ved ofte at være beklædt med det karakteristiske tigerhoved, brandet er kendt for, eller deres genkendelige logo. Derudover er kvaliteten, som ved alt deres tøj, tårnhøj. Designet taler til den velklædte mand, der ved, hvad han vil have; nemlig luksuriøst high-end tøj, der samtidig har et twist af noget asiatisk og eksperimenterende. 

Sweatshirts fra Kenzo med cool print

De fleste starter ét sted, når de leder efter den helt rigtige sweatshirt, og det er ved designet. Her skal du tage stilling til, hvilken farve du vil have, og om der skal være et tryk på sweatshirten. Pasformen er givet på forhånd – i de fleste tilfælde er sweatshirts nemlig langærmet og uden hætte. Materialet er det tykke, bløde stof, der har gjort sweatshirten en style, som er elsket af mange. 

Leder du efter en sweatshirt fra Kenzo, der skal udstråle brandet så meget, at ingen er i tvivl om, at det er Kenzo, du bærer? Så er en sweatshirt med deres ikonisk tigerhoved eller logo nok noget for dig. Her kan du også vælge mellem flere forskellige design, for deres print og logoer fås i mange variationer. Du kan nemlig få sorte sweatshirts med ens print, men hvor printene er i vidt forskellige farver. Er du vild med Kenzos logo, og vil du gerne have en sweatshirt, der har det på, kan du også vælge mellem alt fra diskrete logoer på brystet til logoer, der fylder det meste af trøjen. Med andre ord kan du helt sikkert finde den, du leder efter.

Skal du have en sweatshirt i den klassiske, grå farve, eller er du mere til de vovede farver, der skiller sig ud? Uanset hvad du vælger, kommer du til at udstråle stil og løfte dit look til nye højder med din sweatshirt. Og med trøjens bløde og komfortable kvalitet kommer sweatshirten helt sikkert til at være en klar favorit i din garderobe. 

Cool stil og god komfort 

Sweatshirts fra Kenzo har mange fordele – det er der ingen tvivl om. Men en af de største bonusser ved dem må være, at de passer sammen med det meste tøj. Skal du i skole eller på arbejde, er Kenzos sweatshirts gode som kilde til både komfort og god stil i hverdagen. Deres pasform gør, at man føler sig veltilpas og samtidig ser godt ud. De har også den fordel, at skal du deltage i en festlig begivenhed om aftenen, behøver du ikke at tage sweatshirten af og klæde om. Sweatshirts fra Kenzo er geniale til både hverdag og fest, da de befinder sig i gråzonen, hvor de både er afslappede og cool.

Har du ikke allerede et solidt udvalg af Kenzo-sweatshirts derhjemme, er det på tide at starte samlingen. Aldrig har det været så nemt at se godt ud og samtidig være komfortabel – det er bare om at trække din Kenzo-sweatshirt over hovedet. Udforsk vores udvalg af sweatshirts fra Kenzo, og lad dig tryllebinde af coolness og komfort. 

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

175 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2