Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb for over 499,- og gratis retur
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Sweatshirts fra Stone Island

Helt tilbage i 1982 kom det italienske mærke til, Stone Island. Bag mærket står designeren Massimo Osti – senere blev brandet overtaget af Carlo Rivetti, som nu driver virksomheden. Mærket er kendt for den mere casual stilart, der indebærer dyre mærkevarer, men stilen er afslappet og tøjet behageligt. Hvis du er en mand, der godt kan lide at iklæde dig designer-items, men stadig vil bibeholde en mere casual stil, så er Stone Island-sweatshirts et godt udgangspunkt.

Her på siden forhandler vi forskellige hoodies og sweatshirts fra det italienske mærke, der er inspireret af flere forskellige fankulturer i fodboldens verden. Der gik nemlig ikke lang tid, efter Stone Island landede på markedet, før de mange fodboldfans fik øjnene op for deres sortiment. Selvom stilen er af mere afslappet karakter, så er det udvalg, du finder nederst på siden, klassisk og stilet.

Sweatshirts i lækker kvalitet

Med tiden er Stone Island blevet revolutionerende inden for modebranchen. De har skabt unikke items med særlige funktioner, der ikke tidligere er set i modebilledet. Brandet har lige fra begyndelsen haft en vision om at skabe et vigtigt kvalitetsstempel på alt, hvad de designer og producerer. For dem spiller et godt håndværk og slidstærke tekstiler en altafgørende rolle for deres forretning. Netop af de årsager får du items, der er inspireret af en casual stil, men som samtidig er luksusvarer.

Køber du en Stone Island-hoodie eller en Stone Island-sweatshirt, er du garanteret en god basisgarderobe. Stone Island har lige fra begyndelsen gjort en dyd ud af deres research for at finde det bedste af det bedste. Du kan derfor være sikker på, at de mange forskellige hoodies og sweatshirts er producerede i lækre materialer, som du kan bruge til flere forskellige lejligheder. Til trods for, at stilen er afslappet, kan du sagtens bruge dem på arbejde eller til en tur i byen.

Fællesnævneren for hele sortimentet er, at de mange forskellige design er præget af en maskulin stil, som tidligere hardcore fodboldfans bar, når de skulle ud og støtte deres fodboldhold.

Mere om casual stil og Stone Island sweatshirts

Den casual stil har længe været en fasttømret del af modebilledet. Faktisk lige siden 1982, hvor Stone Island blev stiftet. Den afslappede tøjstil er ikke bare en sammensætning af kedelige joggingsæt eller billige Stone Island-hoodies. Casual stil er derimod ofte en sammensætning af forskelligt mærketøj – heriblandt selvfølgelig Stone Island.

Den casual stil stammer som sagt fra de vaskeægte fodboldfans, nemlig hooligans, der kæmpede imod politi og øvrige fans fra andre hold. Mærketøjet blev først populært på stadionerne rundt omkring i verden i 80’erne. Det var der en helt særlig grund til.

De hardcore fodboldsfans havde nemlig en strategi med at bære designertøjet. De ville undgå politiet. Den dag i dag er Stone Island stadig populær iblandt mænd, der godt kan lide en rå og afslappet stil. Vælg imellem flere forskellige Stone Island-sweatshirts, eller prøv en Stone Island-hoodie. Så er du sikker på, at du de næste mange år kan ramme nogle af modens tendenser inden for herremode.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

96 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1