Verdens bedste modebutikker samlet ét sted l Gratis fragt over 499.- og altid fri retur
Læs om levering i julen her
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Sweatshirts fra Stone Island

Helt tilbage i 1982 kom det italienske mærke Stone Island til. Bag mærket står designeren Massimo Osti – senere blev brandet overtaget af Carlo Rivetti, som nu driver virksomheden. Mærket er kendt for den mere casual stilart og sin ekstremt høje kvalitet. Det er et eksklusivt high-end-brand, men stilen er afslappet og tøjet er behageligt. Hvis du er en mand, der godt kan lide at iklæde dig designer-items, men stadig vil bibeholde en mere casual stil og ikke vil gå på kompromis med din komfort, er Stone Island-sweatshirts derfor et rigtig godt udgangspunkt.

Her på siden forhandler vi forskellige hoodies og sweatshirts fra det italienske mærke, der er inspireret af flere forskellige fankulturer i fodboldens verden. Der gik nemlig ikke lang tid, efter Stone Island landede på markedet, før de mange fodboldfans fik øjnene op for deres sortiment. Selvom stilen er af mere afslappet karakter, er det udvalg, du finder her på siden, klassisk og stilet.

Sweatshirts og hoodies fra Stone Island er altså tøj, som du kan føle dig komfortabel i uden at gå på kompromis med designet. Derfor egner Stone Island-kollektionen sig super, både når du skal til fodboldkamp, såvel som når du skal ind på kontoret eller en tur i byen med vennerne. Det store udvalg sikrer dig også, at du kan finde en sweatshirt eller hoodie, der passer perfekt ind i din personlige stil.

Sweatshirts i lækker kvalitet

Med tiden er Stone Island blevet revolutionerende inden for modebranchen. De har skabt unikke items med særlige funktioner, der ikke tidligere er set i modebilledet. Brandet har lige fra begyndelsen haft en vision om at skabe et vigtigt kvalitetsstempel på alt, hvad de designer og producerer. For dem spiller et godt håndværk og slidstærke tekstiler en altafgørende rolle for deres forretning. Netop af de årsager får du items, der er inspireret af en casual stil, men som samtidig er luksusvarer.

Det kan mærkes, så snart du påfører dig en sweater eller hoodie fra Stone Island. Kvaliteten er nemlig i top, og de bløde sweatshirts og hoodies passer perfekt i pasformen. Det giver en lyst til at have sin Stone Island-hoodie eller sin Stone Island-sweatshirt på hele dagen. Det er der også mulighed for, fordi designet nemlig både egner sig til hverdag og arbejdet, så du sagtens kan gå direkte fra kontoret og hen til fodboldstadionet for at se den næste kamp.

Køber du en Stone Island-hoodie eller en Stone Island-sweatshirt, er du garanteret en god basisgarderobe. Stone Island har lige fra begyndelsen gjort en dyd ud af deres research for at finde det bedste af det bedste. Du kan derfor være sikker på, at de mange forskellige hoodies og sweatshirts er produceret i lækre materialer, som du kan bruge til flere forskellige lejligheder. Til trods for at stilen er afslappet, kan du sagtens bruge dem på arbejde eller til en tur i byen. 

De mange forskellige sweatre og hoodies er samtidig designet i alsidige og neutrale farver, som fungerer til enhver garderobe, og som ikke påtvinger sig opmærksomhed gennem vilde print eller andet. Den rene kvalitet sørger for opmærksomheden.

Fællesnævneren for hele sortimentet er, at de mange forskellige design er præget af en maskulin stil, som tidligere hardcore fodboldfans bar, når de skulle ud at støtte deres fodboldhold. Den maskuline stil kombineret med de neutrale farver sørger for et enkelt og tidløst design, der kan bruges igen og igen, og som kan bruges til mange forskellige lejligheder.

Stone Island-sweatshirts og deres ikoniske casual stil

Den casual stil har længe været en fasttømret del af modebilledet. Faktisk lige siden 1982, hvor Stone Island blev stiftet. Den afslappede tøjstil er ikke bare en sammensætning af kedelige joggingsæt eller billige Stone Island-hoodies. Casual stil er derimod ofte en sammensætning af forskelligt mærketøj – heriblandt selvfølgelig Stone Island.

Den casual stil stammer som sagt fra de vaskeægte fodboldfans, nemlig hooligans, der kæmpede imod politi og øvrige fans fra andre hold. Mærketøjet blev først populært på stadionerne rundt omkring i verden i 80’erne. Det var der en helt særlig grund til.

De hardcore fodboldfans havde nemlig en strategi med at bære designertøjet. De ville undgå politiet. Den dag i dag er Stone Island stadig populær blandt mænd, der godt kan lide en rå og afslappet stil. Vælg mellem flere forskellige Stone Island-sweatshirts, eller prøv en Stone Island-hoodie. Så er du sikker på, at du de næste mange år kan ramme nogle af modens tendenser inden for herremode.

Når du kombinerer en Stone Island-sweater eller en Stone Island-hoodie med et par enkle og lækre jeans, er du sikret et tidløst outfit, der fungerer i enhver setting uden at gå på kompromis med maskuliniteten. Du kan sagtens bære en af Stone Islands sweatre eller hoodies for sig selv eller kombinere dem med en lækker jakke for et layered look. Prøv også et par chunky støvler i brune nuancer for en fed kontrast til fx en mørkeblå Stone Island-sweater, eller prøv et par markante sorte militærstøvler og et par sorte jeans sammen med en sort Stone Island-hoodie for et ekstra råt og super maskulint look, der emmer af magt og styrke.

Din Stone Island-sweatshirt er den ægte vare

Stone Island har erklæret krig mod kopier af deres lækre sweatshirts og hoodies. Efter de opdagede, at der på nettet blev solgt uægte tøj, der angiveligt skulle være produceret af Stone Island, fandt de en unik løsning. Siden vinterkollektionen 2021 blev lanceret, har du nemlig haft mulighed for at tjekke ægtheden af din sweatshirt fra Stone Island. I hver sweatshirt er der et logo med en 12-cifret kode. Koden kan enten indtastes på Stone Islands hjemmeside, eller du kan scanne QR-koden med din smartphone. 

På den måde kan du nemt og hurtigt sikre dig, at din sweatshirt fra Stone Island er den ægte vare. En genial og original måde at bekæmpe de falske kopier på, og samtidig er det din sikring for, at du får det, du betaler for – en ægte Stone Island-sweater i gedigen kvalitet. 

Det betyder også, at sweatre og hoodies fra Stone Island er indlejret med en eksklusivitet og kvalitet, som man bare ikke får fra andre brands. Der er virkelig tænkt på forbrugerne i designet. De originale koder i hver sweatshirt sørger for, at du som forbruger ikke bliver snydt og betaler overpris for et falsk produkt.

Hvad koster en sweatshirt fra Stone Island? 

Når du vælger at købe din næste sweatshirt fra Stone Island, betaler du en fair pris for rigtig god kvalitet og et lækkert design. Stone Island er utrolig bevidste om kvaliteten, og alle sweatre og hoodies er derfor lavet af materialer af højeste kvalitet, som Stone Island kan stå inde for med god samvittighed. Når du køber Stone Island, er du altså sikret tøj, der kan klare sig i mange år, og som beholder sin blødhed selv efter mange byture. 

Stone Island er et brand, der står for mærkevaretøj til manden med den sporty og afslappede stil. Priserne varierer afhængigt af sweatshirt-modellen og af materialet. Nederst på prisskalaen finder du de mest enkle modeller, og skal din sweatshirt være lavet af de bedste materialer og med særlige detaljer, kan prisen være højere. Her er der ikke gået på kompromis med kvaliteten, og det kan selvfølgelig mærkes på prisen, men med en sweater eller hoodie fra Stone Island, er du også sikret et kvalitetsprodukt, som vil holde i mange år fremover uden at gå i stykker eller blive misfarvet.

Hvis du er på jagt efter et godt tilbud på en sweatshirt fra Stone Island, kan du være heldig at finde dem på udsalg hos Miinto. Der er jævnligt tilbud på udvalgte modeller. Det er også en god ide at holde ekstra øje med Stone Island-sweatshirts omkring Black Friday og til januarudsalget. Der kan være mange gode penge at spare på de lækre modeller. 

Hvilken størrelse skal jeg vælge? 

Når du shopper din sweatshirt fra Stone Island hos Miinto, kan du naturligvis ikke prøve, før du køber. Men du kan til gengæld det næstbedste: Du kan købe din udsete sweatshirt, prøve den hjemme og returnere den gratis, hvis den ikke passer. Det er næsten bedre end at stå i et lille prøverum i en fysisk butik og skulle beslutte sig på kort tid. Du skal bare sende din Stone Island-sweatshirt retur senest 14 dage efter modtagelsen. 

Det er også en rigtig god ide at bruge vores størrelsesguide, når du vælger størrelse. Find målebåndet frem, og mål omkredsen på din talje og dit bryst. Din talje finder du ved at måle omkring det smalleste sted på din overkrop, og brystomkredsen skal måles omkring det bredeste sted. 

Især med hoodies er det blevet populært at bestille en størrelse større, end man egentlig bruger, for et oversize look, som ser ekstra godt ud om vinteren med et par jeans og store støvler.

Når målene er på plads, klikker du på en hvilket som helst sweatshirt fra Stone Island. Inde på produktet finder du et link til størrelsesguiden. Ud fra dine egne mål kan du aflæse, hvilken størrelse der passer til dig. 

Få hjælp hos kundeservice 

Hvis du har spørgsmål til en sweatshirt fra Stone Island, vil vide mere om returnering og levering eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe. 

Du kan kontakte kundeservice alle dage via vores kontaktformular, i vores chatforum eller via telefon. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad du har brug for hjælp eller råd til.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

28 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1