Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Hvide t-shirts

Er du på udkig efter en ny hvid T-shirt til mænd, så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi samlet vores gigantiske udvalg af hvide T-shirts til mænd. Stilen er helt op til dig, dine behov og din pengepung. En hvid T-shirt fås i alle prisklasser – fra eksklusive Versace, Dior eller Dolce & Gabbana til den sporty og afslappede Nike, JBS eller Diesel. Stort set alle brands har en hvid T-shirt i deres sortiment. Om du er til den kridhvide, en med logo eller med print, og om du foretrækker en ærmeløs, kortærmet eller langærmet, vil vi lade være helt op til dig. Hos Miinto er udvalget kæmpe.

Hvide T-shirts i alle stilarter

Måske tænker du, at en hvid T-shirt da egentlig er lidt kedelig. Det behøver den absolut ikke være. Jo, der findes selvfølgelig den helt neutrale hvide T-shirt, som lader alt dit andet tilbehør – såsom farverige shorts, fede solbriller osv. – træde i karakter. Den er utroligt praktisk at have som en del af sin basisgarderobe og ser fx godt ud under en læderjakke. Når det så er sagt, findes der bare så mange andre fantastiske hvide T-shirts i alverdens forskellige stilarter.

Er du til det rå og selvsikre look, kan du vælge en hvid T-shirt, der sender et statement. Det kan være i form af tekstprint på brystet, et logo fra dit favoritbrand eller et mønster af en helt særlig indiskutabel kreativ kaliber. Rigtig mange brands benytter chancen for at sætte deres logo på brystet af en simpel, hvid T-shirt. Har du kigget efter, om dit yndlingsbrand har lavet en T-shirt med deres logo på? Den farverige, mønstrede hvide T-shirt er også perfekt, hvis du er en kreativ sjæl. En hvid T-shirt kan nemlig sagtens have både all over-mønster og print. Går du op i musik, dyr, penge eller bæredygtighed? I genren hvide T-shirts er der ingen begrænsninger for, hvad du kan finde.

Hverdag, kontor og fest – den hvide T-shirt kan alt

De mange forskellige designmuligheder gør også, at du sagtens kan have flere hvide T-shirts. Det betyder også, at den samme T-shirt ofte kan bruges både til hverdag, når du skal ud med vennerne, til familiefødselsdagen, sommerfest og sikkert også på dit arbejde. Hvide T-shirts er meget alsidige i brug og begrænser sjældent, hvad du kan style dem med. Både jeans, shorts – i alle farver – og habitbukser passer til en hvid T-shirt. Det samme gør habitjakken lige så vel som læderjakken. Med en hvid T-shirt kan du skabe din helt egen personlige stil og lade dine andre tøjdele og tilbehør træde i karakter og tale for sig selv.

Find din nye hvide T-shirt hos Miinto

Når du leder efter en eller flere hvide T-shirts, så er Miintos online webshop et rent slaraffenland, hvor du kan slå dig løs med forskellige filtreringer og finde præcis den T-shirt, du leder efter, som passer til dig, din stil og din kropsform. Den stilfulde, hvide T-shirt er udover de varierede designmuligheder også ultra behagelig at have på – ofte lavet i bambus eller bomuld. Bestiller du for over 499 DKK, får du desuden altid GRATIS fragt hos Miinto.

Filter (1)
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

4919 resultater

Side 1 af 50

Næste

Side 1 af 50