Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Maanesten

Maanesten er en dansk producent af smykker med den moderne kvinde i fokus. Maanesten blev lanceret af Lotte Venø Callesen i 2006, og har med brandet skabet en stil, der former sig efter tidens ånd, og med et udtryk der kan bærers med lethed. Maanesten byder på lækre kollektioner af halskæder, ringe, armbånd, earcuffs og meget mere. Alle kollektionerne kan fås i ægte materialer såsom guld, sølv og oxyderet. Derudover kan du få smykkerne enten med eller uden ædelstene. Dette gør du kan finde smykker til matche til din personlighed og stil. Så forkæl dig selv med smukke smykker fra Maanesten.

Få et unikt look med Maanesten

Maanesten designer smykker, som komplimentere den individuelle kvinder og giver et sofistikeret udtryk, som følger tidens trends og tendenser. Brandet har dertil også sans for detalje på det enkelte smykke. Smykkerne er forarbejdet i den indiske by Jaipur. Med andre ord – Maanesten er en kombination af design og håndværk, som sikre dig en høj kvalitet, så du kan få glæde af smykkerne langt ud i fremtiden. Så fuldend dit look med smukke smykker fra Maanesten.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af smykker til kvinder fra Maanesten. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Sådan finder du dit nye smykke fra Maanesten

Det er aldrig for sent at gå på opdagelse i helt nyt smykkebrand, som du måske ikke kender på forhånd. Indimellem kan det dog godt være lidt af en jungle at finde det helt rigtige smykke, hvis du endnu ikke har forelsket dig i et fra Maanesten. Når du skal jagte det rigtige smykke for dig, er det vigtigste, at det passer til din stil. Det er nu, du skal finde din indre styling-ekspert frem, når du skal shoppe smykker fra Maanesten.

Hos Miinto.dk er det vigtigste for os, at der er mange forskellige smykker at vælge imellem. Alle smykker er unikke og kan fremhæve de allerbedste sider af dig, hvis du giver dig selv tid og lov til at lede. Hvis du allerede har besluttet dig for, at du vil bære smykker fra Maanesten dagligt, kan du finde et, der kan matche stort set alle outfits. I dag er det blevet mere og mere trendsættende at vælge smykker i unikke former, som skiller sig ud fra for eksempel helt almindelige kædesmykker. Det handler om at skabe en helhed, og smykkerne skal helst kunne matche din tøjstil og styles.

Vælg et smykke, der passer til din hudfarve

Som sagt kan du vælge smykker fra Maanesten i flere forskellige materialer. Det gør det nemmere for dig at finde dine kommende yndlingssmykker, der kan matche din hud og generelt dit ydre. Hvis du er mørkhåret, kan du overveje at købe et smykke i guld eller oxideret sølv. De gyldne smykker giver dig en smuk glød og fremhæver samtidig dine øjne, hvis du vælger en halskæde fra Maanesten. Der er flere forskellige halskæder at vælge imellem, som alle sammen fås i enten oxideret sølv eller guld.

Er du lyshåret og samtidig lidt lys i huden, kan det være flot med et sølvsmykke. Alle smykkerne er holdt i enkle, men feminine design og forskellige former. Nogle af halskæderne er kortere end andre, og du kan vælge imellem flere forskellige sten og nuancer. Har du for eksempel blå øjne, vil det give et gennemført look at købe en guld- eller sølvkæde med sten i blålige nuancer. Er du derimod mørkhåret, kan du overveje at købe en halskæde med rødlige sten.

Udover øjne, hårfarve og hudtype kan det også være en god idé at tænke din facon med ind i dit valg af smykker. Er du for eksempel høj med en lang hals, kan du supplere med en lang kæde. Er du lav, kan du overveje en kortere kæde.

Find din yndlingsring blandt det store udvalg fra Maanesten

Maanestens mange forskellige ringe er især populære blandt de yngre piger. Hos Miinto.dk kan du jagte smukke og feminine ringe blandt det store udbud af smykker fra Maanesten. Når du skal finde den perfekte ring, kan du med fordel vælge at mikse imellem flere forskellige design. Vi ser mere og mere i modebilledet, at det er blevet populært at kombinere imellem forskellige farver, mønstre og faconer. Derfor skal du heller ikke holde dig tilbage med at style forskellige ringe fra Maanesten til samme outfit.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

181 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2