Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Maanesten

Maanesten er en dansk producent af smykker med den moderne kvinde i fokus. Maanesten blev lanceret af Lotte Venø Callesen i 2006, og har med brandet skabet en stil, der former sig efter tidens ånd, og med et udtryk der kan bærers med lethed. Maanesten byder på lækre kollektioner af halskæder, ringe, armbånd, earcuffs og meget mere. Alle kollektionerne kan fås i ægte materialer såsom guld, sølv og oxyderet. Derudover kan du få smykkerne enten med eller uden ædelstene. Dette gør du kan finde smykker til matche til din personlighed og stil. Så forkæl dig selv med smukke smykker fra Maanesten.

Få et unikt look med Maanesten

Maanesten designer smykker, som komplimentere den individuelle kvinder og giver et sofistikeret udtryk, som følger tidens trends og tendenser. Brandet har dertil også sans for detalje på det enkelte smykke. Smykkerne er forarbejdet i den indiske by Jaipur. Med andre ord – Maanesten er en kombination af design og håndværk, som sikre dig en høj kvalitet, så du kan få glæde af smykkerne langt ud i fremtiden. Så fuldend dit look med smukke smykker fra Maanesten.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af smykker til kvinder fra Maanesten. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt. Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

132 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2