Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

VINTERSTØVLER TIL DAMER

Den skandinaviske vintersæson kan være lunefuld, blæsende og til tider virkelig kold. Man kan se sig nødsaget til at pakke sig ekstra godt ind, når de kolde måneder for alvor skruer op for sne og slud. Specielt fødderne kan blive udsatte, hvis ikke man har styr på sit vinterfodtøj. En god vinterstøvle vil derfor altid være at foretrække, og derfor gælder det også om at finde en model, som passer til lige netop dig og din stil. 

Her hos Miinto har vi samlet et stort udvalg af flotte vinterstøvler i forskellige design, så du roligt kan gå vinterens kulde i møde og træde sikkert gennem både sne, slud og sjap. Vi imødekommer alle typer fødder, designpræferencer og størrelser, så det gælder bare om at udforske udvalget. 


Vinterstøvler, der kombinerer mode og funktionalitet


Et par lækre vinterstøvler, der formår at kombinere mode og funktionalitet til ug, er en nødvendighed for at gå gennem vinteren i bedste stil og samtidig holde sine fødder varme og tørre. Derfor har vi samlet et kæmpestort og unikt udvalg af varme og forede støvler til vinteren, så du ikke behøver at lede vidt og bredt. 

Ved du lige præcis, hvad du foretrækker, og hvad du går efter? Eller har du lyst til at udforske mulighederne og måske endda udfordre din egen stil? Hos Miinto har vi vinterstøvler i et stort udvalg af farver, materialer og design, som du kan dykke ned i for at finde det par vinterstøvler, der taler allermest til dig. 

Vi har både lange vinterstøvler og korte vinterstøvler, støvler med og uden hæl, og vi kan tilbyde dem i alt fra læder og uld til ruskind, imiteret læder og polyester. Der er masser af farver med knald på og naturligvis også utallige klassiske look, der er holdt i neutrale farver. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for dine valgmuligheder. 


Vinterstøvler fra skønne brands


Find et par lækre vinterstøvler i skind, læder eller ruskind fra brands såsom UGG, Ecco, Dr. Martens, Billi Bi, Angulus samt mange andre skønne producenter. Vinterstøvler fra disse mærker er et perfekt match til ethvert trendy outfit, og de kan styles til enhver anledning – uanset om weekendens festligheder står for døren, eller om du har behov for et par lækre og moderigtige vinterstøvler til hverdagsbrug. 

Derudover er udvalget af vinterstøvler beriget med de mere praktiske styles fra Skechers, Ilse Jacobsen og Rieker, som har stor fokus på komfort og funktionalitet. Det betyder bestemt ikke, at de går på kompromis med et moderigtigt design. Også når du vælger at prioritere komfort og praktik, kan du helt sikkert få dig et fashionabelt design med i købet.

Du kan vælge, om du vil gå mere målrettet efter et brand, du allerede ved, at du elsker. Eller også kan du lade dig inspirere af mulighederne og gå på opdagelse blandt støvler fra mærker, du ikke før havde hørt om. Hvem ved? Måske du finder din næste store designkærlighed her på siden. 


Styl dit vinterlook – begynd med fødderne


Når vinteren er over os, kan de fleste nikke genkendende til en følelse af ensformighed, når det kommer til udendørspåklædning. Den samme vinterfrakke, de samme handsker og samme hat. Derfor er det også vigtigt, at man vælger at prioritere et look, som man har lyst til at bruge igen og igen. Du kan passende starte nedefra og overveje at investere i et par flotte og klassiske vinterstøvler, som du kan glæde dig til at finde frem år efter år. Passer du godt på dine vinterstøvler, kan du nemlig bruge dem i årevis. Du skal blot undersøge hvilken pleje, de specifikke støvler behøver – og ellers kommer man langt i de danske vintermåneder med en simpel imprægneringsspray og noget skosværte. 

Tager du dig godt af dine vinterstøvler, sikrer du, at kvalitet, økonomi og bæredygtighed går hånd i hånd. Du kan på denne måde bruge lidt ekstra på et par vinterstøvler, der til gengæld vil holde i rigtig lang tid. På samme tid kan du klæde dig på hver vintermorgen og føle dig lige så smart og veltilpas, som du gør alle årets andre måneder. 


Sorter i det store udvalg af vinterstøvler til damer


Med det store udvalg af vinterstøvler til damer, som vi har her hos Miinto, kan det være svært at beslutte sig for, hvilken vinterstøvle man gerne vil have. For at give dig et bedre overblik har vi heldigvis givet dig mulighed for, at du kan sortere i udvalget. Du kan f.eks. vælge kun at vise bestemte brands i din sortering af vinterstøvlerne, eller du kan tage udgangspunkt i din yndlingsfarve. Alt det er med til at gøre det meget nemmere for dig at få det forkromede overblik over det enorme udvalg af vinterstøvler til damer her på siden. 


Vinterstøvler i alle prisklasser


Udgangspunkt for vores kollektion er høj kvalitet. Dog har vi også sørget for, at vi har vinterstøvler i alle prisklasser, så alle kan være med. Dermed kan du få lækre damevinterstøvler med både det store budget og knap så store budget. Hvis du ønsker at finde et produkt inden for en bestemt prismargin, kan du under ’Pris’ vælge kun at få vist produkter i et bestemt prisleje. Herefter får du kun præsenteret vinterstøvler, som prismæssigt befinder sig inden for netop det leje. Du har også mulighed for så slå funktionen ’Udsalg’ til, så du kun får vist støvler på tilbud. 


Premium brands


Er du til premium brands som Dolce & Gabbana, Ganni, Prada og Kenzo? Bare rolig, det har vi også i vores store udvalg af vinterstøvler til damer! Hos Miinto kan du altså også vælge de lækreste og mest anerkendte brands, hvor kvaliteten og designet er helt i top. Der er mange forskellige slags vinterstøvler at vælge mellem fra premium brands – både russkindsstøvler, ankelstøvler, læderstøvler og mange andre varianter. Du kan derfor være sikker på at finde både dit foretrukne premium brand og type af vinterstøvle til damer her hos os. 


Service i topklasse


Men, tænker du måske, hvad så hvis jeg køber nogle vinterstøvler, som jeg ikke kan passe, eller som jeg alligevel ikke bryder mig om, når jeg tager dem på? Det er en bekymring, som mange kan have, når de skal købe fodtøj på internettet. Heldigvis leverer Miinto også her service i topklasse; du har nemlig mulighed for helt gratis at returnere dine ubrugte produkter i op til 14 dage efter, du har modtaget din vare. Der er en returlabel med i din pakke, så du nemt kan sende varen retur – helt gratis. 

Som en anden fordel kan du hos Miinto få gratis fragt, hvis du køber for over 499 kr. Du kan også vælge både at få leveret din vare til en pakkeshop, privatadresse eller firmaadresse, så der er stor fleksibilitet i leveringsmulighederne. Du kan derfor trygt bestille en vinterstøvle til damer her hos Miinto, da der er fleksible fragtmuligheder og mulighed for at se, om støvlerne passer – ellers har du mulighed for at sende dem retur. 

Side 1 Af 17

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.