Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Vinterstøvler til kvinder

Den skandinaviske vintersæson kan være lunefuld, blæsende og til tider virkelig kold, så man er nødt til at pakke sig godt ind for at holde på varmen – specielt sine fødder. Her hos Miinto har vi samlet et væld af lækre og vintervenlige vinterstøvle designs, så du roligt kan gå vinteren, og til tider efteråret, i møde og komme igennem vinterens sne og sjap.

Vinterstøvler, der kombinerer mode og funktionalitet

Et par lækre vinterstøvler, der formår at kombinere mode og funktionalitet til UG, er en nødvendighed for at gå gennem vinteren i bedste stil samtidig med at holde fødderne varme. Derfor har Miinto.dk samlet et unikt udvalg af varme og forede støvler til vinteren, som er blandt de største i Danmark, og vores store sortiment er synonym med vinterstøvler, der er produceret i et væld af farver, materialer og design. Vi har både lange vinterstøvler og korte vinterstøvler, og vi kan tilbyde dem i alt fra læder og uld til ruskind, imiteret læder og polyester.

Vinterstøvler fra skønne brands

Find et par lækre vinterstøvler i skind, læder eller ruskind fra brands såsom UGG Australia, Ecco, Dr. Martens, Billi Bi, Angulus, samt mange andre skønne brands. Vinterstøvler fra disse brands er et perfekt match til ethvert trendy outfit, og de kan styles til enhver anledning – uanset om weekendens festligheder står for døren, eller om du har behov for et par lækre og moderigtig vinterstøvler til jobbet. Derudover er udvalget af vinterstøvler beriget med mere praktiske styles fra Skechers, Ilse Jacobsen og Rieker, som har stor fokus på komfort og funktionalitet, uden at gå på kompromis med moderigtigt design - så du er sikker på at få et par skønne vinterstøvler til at fuldende dit look. Så bliv klar til vinterens kolde dage og nætter med et par flotte og stilfulde vinterstøvler. Vi imødekommer alle slags personligheder, præferencer og formål, så kig endelig forbi til et køb af dine næste moderne vinterstøvle.


Leder du efter et godt tilbud, så tag et kig på vores udsalg på vinterstøvler til damer. Vi sætter løbende flere varer til nedsat pris, så tag et kig og gør et kup:

Vinterstøvle udsalgSE OGSÅ:

Chelsea boots

Bikerstøvler

Støvler

Støvler med hæl

Støvletter

Støvletter med hæl

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

858 resultater

  • 1
  • 2
  • 9
  • 1
  • 2
  • 9