Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SHORTS TIL DAMER

Er du også vild med at hoppe i et par shorts, når vejrudsigten byder på sol og lune temperaturer? Når den danske sommer strømmer ind over landet, er der næsten ikke noget mere befriende end at pakke de lange bukser væk og hoppe i et par lækre shorts. Hos Miinto har vi derfor samlet et lækkert udvalg af smarte shorts til kvinder. Du finder et væld af skønne designs fra populære brands som Mos Mosh, Gustav, Neo Noir, Co’Couture og mange flere, hvilket vil sige, at der er rig mulighed for at finde et eller flere par shorts, der kan være den perfekte tilføjelse til din garderobe.

I vores flotte udvalg af shorts til kvinder har vi gjort meget ud af at finde smarte og pæne designs til dig, således du både kan finde shorts til pænere anledninger i eksempelvis læderlook og basic shorts til ganske almindeligt hverdagsbrug. Udforsk hele vores brede sortiment her på siden og lad dig inspirere af nyeste trends inden for shorts til kvinder.


Skønne shorts til forskellige kropstyper


Denimshorts, plisserede shorts, bermudashorts, og vi kunne blive ved. Hos Miinto tilbyder vi et stort udvalg af shorts til kvinder, som hver især adskiller sig fra hinanden, når det kommer til længde, taljehøjde, materiale, pasform, detaljerigdom og farvevalg. Shorts findes i et væld af designs, og ligesom med jeans, bukser og bh’er er der nogle modeller, som passer bedre til ens kropstype end andre. Specifikke flæser, mønstre og snit kan ovenikøbet fremhæve dét, du er allergladest for, men derimod kan det også sætte fokus på det, du gerne vil ”gemme” lidt væk.

De populære bredde, søjleformede shorts er typisk højtaljede og løse i pasformen, og deres primære mål er at skabe kurver og former. De henvender sig især til dig, der måske søger et par shorts, som giver dig ekstra volumen på sidebenene. Har du derimod timeglasfigur, bør du vælge et par shorts, som fremhæver dine kurver og din smalle talje. Her på siden findes der shorts med bindebånd, som kan fremhæve taljen.

Typisk er shorts med bindebånd også løse i benene, så det blot er dine talje, der bliver markeret. Som høj kvinde kan du med fordel gå efter et par bermudashorts, som både findes i højtaljede og lavtaljede modeller. De er kendetegnede ved deres lange ben, som tilmed giver en illusion af endnu længere ben. Win-win, ikke? Måske er du i stedet petit? I så fald bør du kigge nærmere på korte shorts som eksempelvis dem i denim, som sidder til på det smalleste punkt omkring din talje og viser mere hud. På den måde flytter du fokus og skaber en illusion om, at du er udstyret med et par lækre, lange stænger.

Mulighederne er mange, og som med så meget andet mode, er der visse modeller, som passer bedre til ens pasform end andre. Nogle kvinder afholder sig fra at gå i shorts, fordi de mener, det ikke klæder dem, og det er ærgerligt. Det handler nemlig blot om, at de endnu ikke har fundet netop dét par shorts, som fremhæver deres attributter på fineste vis. Vi kan ikke alle gå i korte, lavtaljede denimshorts – og det er helt fint!


Funktionelle shorts til den stilbevidste kvinde


Hvem siger egentlig, at shorts kun hører sommeren til? Ikke os! Shorts er faktisk utrolig alsidige og anvendelige, og selvom vi primært benytter dem i de lunere måneder, kan de uden problemer benyttes i efteråret også. Ved at smække et par sorte strømpebukser indenunder, kan du nemlig bruge shorts i det tidlige forår og efterår. Det er en trend, som i mange år har hørt den yngre generation til, men hvis du blot sørger for at vælge elegante mørke, shorts og et par sorte strømpebukser, kan du skabe et flot look. Kombiner det med en klassisk blå skjorte og et par chunky herresko, og du har et solidt og moderigtigt look.

Omvendt betyder det også, at shorts heller ikke blot hører ferien til. Du kan sagtens iklæde dig et par elegante, løse shorts i viskose og en skjorte eller flot bluse på arbejdet i sommermånederne. Shorts til kvinder er alsidige og anvendelige, og det er netop dét, der gør shorts til en sand sommerfavorit hos mange. Ud over at bruge shorts i kombination med T-shirts og bluser, kan du også bruge shorts under kjoler og nederdele, hvis du gerne vil undgå, at du står helt bar, når vinden får fat i skørterne. Den populære athleisure-trend har desuden også bragt de sorte, tætsiddende shorts med stretch tilbage, som vi ellers typisk forbinder med 80’ernes aerobic. De bliver i høj grad stylet med croptops og et par sneaks for et casual og komfortabelt look.

Side 1 Af 46

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.