Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

UNDERTØJ TIL KVINDER

Nogen kvinder kan lide at klæde sig neutralt og afslappet, andre kan lide at skille sig ud, og nogle kan bare ikke få det eksklusivt nok. Dette gælder også når vi vælger vores undertøj, som er en essentiel del af vores basis garderobe. En kvinde har behov for det hele - noget sexet undertøj, komfortabelt undertøj, neutralt undertøj og hvad der ellers høre til. Selvom hele verden ikke kan se dit undertøj, skal det stadig være lækkert og komfortabelt for din egen skyld. Derfor kan du også finde alt hvad hjertet begærer i Miinto’s store udvalg.


Få en god start på dagen med lækkert undertøj


Smukt og komfortabelt undertøj er nøglen til en god start på dagen, da selvtilliden og humøret stiger, så snart man føler sig smuk og godt tilpas. Derudover kan lækkert undertøj virkelig også være med til at fremhæve vores følelse af lækkerhed og kvindelighed. Selvom folk måske ikke altid kan se vores undertøj, så kan de helt sikkert se, når vi oser af selvtillid og kvindelighed. Derfor har vi på Miinto.dk samlet et unikt sortiment af undertøj såsom hipsters, trusser, bodystockings, undertrøjer, bh´er og skiundertøj, som til fulde formår at opfylde alle krav til kvalitet, design og pris, så du for alvor kan dyrke din kvindelige side. Med lækkert undertøj kan du nemlig forkæle din krop, og føle dig lækker fra yderst til inderst. Miinto byder nemlig på undertøj i mange forskellige farver og design, så modeelskere og fashionistas altid kan finde noget lækkert undertøj, som er trendy og matcher din personlige stil – uanset form og figur. Med andre ord – er du til det helt frække og vovede look så har vi alt lige fra postrede skåle, push-up BH’er, frække lukninger i ryggen, massere af blonder, g-strenge og bodystockings.

Er du til undertøjet i den frække ende, så vælg farver som sort, og vis din forførende side frem. Er du til det enkle og mere sofistikerede look, så har Miinto også et stort udvalg af braletter, bøjleløse BH’er og enkle sportsprægede toppe. De hvide og rosa farver er perfekte til at give et yndigt og super feminint udtryk. Kort sagt, så bugner Miinto af lækre produkter, som er garant for et forførende eller feminint look såvel som undertøj, der er udført med et mere traditionelt og klassisk look. I Miinto’s store udvalg kan du finde lige netop det undertøj, som du vil føle dig allerbedst tilpas i, lige meget hvad din alder er, eller hvordan din krop er bygget. Den store mangfoldighed er et resultat af mange forskellige brands, som er repræsenteret på Miinto.dk, og blandt dem finder man både internationale og danske brands såsom Cheap Monday, Femilet, Sloggi, Change samt mange andre lækre mærker. Se det store online udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Side 1 Af 11

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.