Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BADETØJ TIL KVINDER

Vi forbinder ofte badetøj med sol, sommer og lækre strande. Badetøj er både badedragter og bikinier, som fremhæver dine flotte former på bedste måde. Miinto bugner med unikt badetøj fra verdens førende producenter, og det store udvalg af badetøj er garant for bikinier, badeshorts og badedragter til enhver smag. Derfor kan man altid gå sommeren i møde i bedste stil og se lækker ud på stranden eller sydpå med badetøj fra Miinto. Så forkæl dig selv med lækkert badetøj til ferien fra et af de førende brands samlet på Miinto.


Føl dig godt tilpas sommeren igennem


Det er vigtigt at føle sig godt tilpas i det tøj, man har på, også når det gælder badetøj. Der er dog ingen fast formel for, hvad der får folk til at føle sig godt tilpas, og derfor har vi sørget for at have et bredt sortiment med mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem. Det betyder, at du både finder høj- og lavtaljede bikinier, trekantsbikinier og bikinitoppe med bøjle samt bikinier i simple eller mere detaljerige design – og at du altid kan finde en bikini eller badedragt, der passer til lige netop dig.

Derudover har vi et stort udvalg af badedragter til kvinder i et væld af flotte design. Nogle foretrækker deres badedragt sort, enkel og uden dybe udskæringer, mens andre godt kan lidt et mere signifikant udtryk. Blandt vores badedragter finder du f.eks. forskellige udskæringer ved hals, bryst og ryg, badedragter, der dækker numsen, og badedragter, der lader ballerne få del i solbadningen. 

I det hele taget handler det om at finde noget badetøj, som du synes er behageligt at have på, sidder godt og ikke viser mere, end du synes er rart. Hos Miinto kan du vælge mellem en lang række styles og modeller fra kendte brands som Versace, Nike, Moschino, Balmain, Isabel Marant og mange, mange flere. 


Badetøj til pool, strand, svømning og solbadning


Badetøj er ikke nødvendigvis bare badetøj, men kan have mange forskellige formål og funktioner. Derfor ynder mange at have mere end én type badetøj i klædeskabet, så der er noget at skifte imellem alt efter anledning.

Badedragter er f.eks. oplagte til svømmehallen, fordi de sidder godt fast og ofte har god støtte i sig, så ingen kropsdele kommer på afveje, når du tager springet fra tremetervippen. Skal du derimod solbade og have en dejlig kulør, er det dejligt med noget badetøj, der ikke dækker alt for meget; det kunne være en bikini, men det kunne også være en badedragt med lave udskæringer, tynde stropper og g-streng. Eller bare det, du synes er mest komfortabelt at solbade i. 

Det kan selvfølgelig også være, du bare er i humør til en gul bikini den ene dag og en badedragt med dyreprint den næste – også selvom du slet ikke har planer om at bade – og det skal der også være plads til. 


Dit badetøj kan også være et fashion statement


Badedragt og bikini er selvfølgelig først og fremmest lavet til at være praktisk, fordi materialet gør tøjet egnet til at have på i vand, uden det tager skade. Men badetøj kan sagtens være et fashion statement og noget, du gør til en del af din personlige stil. I dag findes der et hav af forskellige badedragter og bikinier i forskellige farver og styles, der gør det til modetøj på linje med alt andet tøj i din garderobe. 

Når du går tur langs stranden eller poolen, skal du altså føle dig præcis lige så godt tilpas, som når du trækker i bukser og skjorte til en arbejdsdag.

Præcis som med bukser, bluser, overtøj, sko og accessories er der også forskellige trends og tendenser inden for badetøj, og hos Miinto sørger vi selvfølgelig for altid at have opdateret sortimentet med de nyeste styles fra de fedeste mærker. 

Miinto er stedet for dig, der nyder at samle din shoppeoplevelse ét sted. 


Sådan vasker du bedst dit badetøj 


Det kan være fristende at gå op og smide sit badetøj direkte i maskinen efter en hel dag i solen, ligesom du ville gøre med et sæt undertøj, hvis du havde svedt og været i vandet med det. Men selvom det faktisk er vigtigt, at du vasker dit badetøj, hver gang du har brugt det, er det ikke smart at vaske det i maskinen. Det bedste er at vaske badetøjet i hånden i koldt vand – og helst uden sæbe og skyllemiddel. 

Grunden til, at du bør vaske dit badetøj efter brug, er, at der typisk sætter sig solcreme og sved i tøjet, hvis du bruger sådan noget, og at klor også er ret hårdt for materialet, hvis det får lov at sidde.

Efter vask må du ikke putte badetøjet i tørretumbleren. I stedet bør du lægge badetøjet på et håndklæde og rulle det stramt sammen, så badedragten eller bikinien bliver klemt fri for vand, da materialet ikke har godt af at blive vredet. 

Derfor: 

  • Vask dit badetøj efter hvert brug.
  • Vask dit badetøj i hånden.
  • Vask altid i koldt vand.
  • Drop tørretumbleren.
  • Undgå sæbe og skyllemiddel.
  • Vrid aldrig dit badetøj.
  • Så er du med til at passe godt på dit badetøj, så det holder længe.

Shop med god samvittighed hos Miinto


Hos Miinto er vi klar over, at modeindustrien er en væsentlig spiller i klimaudfordringer og overproduktion. Det vil vi gerne være med til at gøre noget ved, og det gør vi bl.a. ved ikke at have eget lager. Helt konkret betyder det, at i stedet for at have et lager fyldt med varer, der måske ikke bliver solgt, er vi forbundet med over 2.000 butikker, som vi ser som vores samarbejdspartnere. 

Når du køber en vare hos Miinto, køber du altså varen hos en af de mange butikker, der har den specifikke vare på lager. På den måde sikrer vi, at vi undgår overproduktion, fordi vi får solgt de varer, der er, og at vi ikke brænder inde med et kæmpe lager af varer, der går ud af sæson lige om lidt. 

Denne model betyder også, at vi kan tilbyde håndplukkede varer fra små, lokale brands rundt omkring i landet, som ellers ikke ville være muligt. Vores sortiment udvikler sig dag for dag, så hold øje eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du altid først til at få nyheder om nye produkter og udsalg.


Bliv klar til ferien med badetøj fra Miinto


Miinto er synonym med et unikt sortiment af badetøj, og produktsortimentet inkluderer bikinier, badedragter, badeshorts og meget andet badetøj. Det store udvalg af badetøj betyder også, at det altid er muligt at finde en unik og lækker bikini eller badedragt såvel som et par trendy badeshorts – uanset stil og look. Så bliv klar til ferien med moderigtig badetøj fra Miinto, så er du sikret en god start på ferien. Miinto har samlet et bredt udvalg af badedragter og bikinier til kvinder, og blandt vores udvalg af produkter finder du brands såsom Ganni, Love Stories, BeckSöndergaard, Nümph, Calvin Klein og mange flere.


Har du spørgsmål? 


Hvis du har spørgsmål til os angående ting som sortiment, levering, priser, betalingsmetoder, reklamationer eller specifikke produkter, kan du altid finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål inde på vores supportside. Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Side 1 Af 28

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.