Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Nederdele

Står du ofte og mangler inspiration til dagens outfit og mærker tøjkrisen komme snigende? Så fortvivl ikke. For hos Miinto har vi samlet alle de fineste nederdele med fokus på design og kvalitet til dig, der gerne vil have noget forskelligt at vælge imellem. Med nederdele får du så at sige det bedste fra begge verdener. Du får kjolens elegance og samtidig mulighed for at dresse op og ned med en fin top eller smart statement t-shirt.

Med ganske få stykker tøj kan du faktisk opnå effekten af at have et fyldigt personligt udvalg af tøj. Der skal faktisk ikke mere end et par nederdele i forskellige styles, materialer og farver til at pifte resten af gaderoben op. Det kan være rart for dig, der ikke har lyst til at betale en bondegård for at se godt ud - eller for dig der ønsker, at have lidt men godt tøj.

Nederdele giver dig frihed til at afprøve forskellige looks og variere dem i løbet af få sekunder, blot ved at skifte den smarte t-shit med print ud med en enkelfarvet top. Du kan også vælge at kombinere dine forskellige nederdele med sneaks og høje hæle - både til hverdag og festlige lejligheder. Det er dig der bestemmer, hvordan du kombinerer din nederdel med smarte accessories og tilbehør, så du får skabt dit personlige yndlingslook.

Fransk chic og nederdele med ikoniske detaljer

Hos Miinto finder du nederdele fra de førende modeskabere. Den dynamiske duo bag det danske modemærke Co’Couture lancerede deres kollektion af skandinavisk minimalisme med noter af fransk nybølge og chic. Co’Couture har siden slået sig fast som et af de førende brands til dig, der elsker romantik med romantik, blåt hav og sol i ansigtet med et twist af couture, røde negle og eventyr.

Der er masser af vilje og passion hos de to kvinder, der har skabt Co’Couture. Faktisk producerer de ikke mindre end seks kollektioner hvert år. Og altid med nøje udvalgte materialer, farver og kredsen for detaljer. Med så fyldigt et sortiment af modelækkerier til forskellige anledninger, er det svært ikke at finde nederdele og andre items, der falder i en hver fashionistas smag.

Hos Munthe bliver der også kredset for luksus og lækre detaljer. Med mere end 20 års succes med bl.a. mærket Munthe plus Simonsen, skiftede den danske designer Naja Munthe, kurs og gik solo. Siden 2014 har hun haft stor succes med sit eget brand Munthe, der byder på fine feminine nederdele og andre items med ikoniske detaljer.

Munthes tøj kan bruges hele livet. Men fokus på eksklusivitet og tidløshed får finder du fx nederdele, der kan bruges sæson efter sæson med nye accessories og nyt tilbehør. Både her hjemme og i udlandet er kvinder med sans for stil og kvalitet vilde med Munthes afslappede luksus. Kombinér dine nederdele fra Munthe med et par sandaler i et pangfarvet print eller en hvid, feminin sneak for det rette neo-hippie look med referencer til både langsom romantik på stranden og storby med spænding og coolness.

Skandinavisk enkelthed og rene linjer

Hos Neo Noir finder du ligeledes et stort udvalg af smukke og unikke nederdele. Her er der rig mulighed for at boltre sig i smukke danske designs for dig, der elsker det enkle look, men også har hang til lidt vildskab. Neo Noir byder på nogle af de førende items inden for skandinavisk minimalisme med fokus på sort, hvid og douche farver.

Second Female er dansk design i verdensklase. Siden 2000 har det danske modehus udstyret kvinder og piger med sofistikerede nederdele i florlette materialer og fine prints. Det er ikke svært at spotte de detaljerige og feminine nederdele fra second female i gadebilledet. Og det er ikke kun i Danmark.

Også i udlandet har de i høj grad fået øjnene op for det dynamiske, danske brand. Både i Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Spanien og England kan man finde lækre items fra Second Female. Blikket for overraskende farvesammensætninger og kunstneriske prints har skabt hype omkring det danske brand, der altid byder på kollektioner af alt fra jakker til lange fine kjoler eller nederdele med smukke flæser og detaljer til ganske overkommelige priser.

Så behøver du nemlig slet ikke vælge mellem hverdag og fest, men kan med god samvittighed købe flere af de mange smukke nederdele.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

6679 resultater

Side 1 af 68

Næste

Side 1 af 68