Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

NEDERDELE

Står du ofte og mangler inspiration til dagens outfit og mærker tøjkrisen komme snigende? Så fortvivl ikke. For hos Miinto har vi samlet alle de fineste nederdele med fokus på design og kvalitet til dig, der gerne vil have noget forskelligt at vælge imellem. Med nederdele får du så at sige det bedste fra begge verdener. Du får kjolens elegance og samtidig mulighed for at dresse op og ned med en fin top eller smart statement t-shirt.

Med ganske få stykker tøj kan du faktisk opnå effekten af at have et fyldigt personligt udvalg af tøj. Der skal faktisk ikke mere end et par nederdele i forskellige styles, materialer og farver til at pifte resten af gaderoben op. Det kan være rart for dig, der ikke har lyst til at betale en bondegård for at se godt ud - eller for dig der ønsker, at have lidt men godt tøj.

Nederdele giver dig frihed til at afprøve forskellige looks og variere dem i løbet af få sekunder, blot ved at skifte den smarte t-shit med print ud med en enkelfarvet top. Du kan også vælge at kombinere dine forskellige nederdele med sneaks og høje hæle - både til hverdag og festlige lejligheder. Det er dig der bestemmer, hvordan du kombinerer din nederdel med smarte accessories og tilbehør, så du får skabt dit personlige yndlingslook.

Kort sagt kan du skabe utallige forskellige looks med blot en enkelt nederdel, og derfor er nederdele også helt uundværlige i den velassorterede garderobe. Tag et kig på udvalget her, og find din nye favorit. 


Fransk chic og nederdele med ikoniske detaljer


Hos Miinto finder du nederdele fra de førende modeskabere. Den dynamiske duo bag det danske modemærke Co’Couture lancerede deres kollektion af skandinavisk minimalisme med noter af fransk nybølge og chic. Co’Couture har siden slået sig fast som et af de førende brands til dig, der elsker romantik med romantik, blåt hav og sol i ansigtet med et twist af couture, røde negle og eventyr.

Der er masser af vilje og passion hos de to kvinder, der har skabt Co’Couture. Faktisk producerer de ikke mindre end seks kollektioner hvert år. Og altid med nøje udvalgte materialer, farver og kredsen for detaljer. Med så fyldigt et sortiment af modelækkerier til forskellige anledninger, er det svært ikke at finde nederdele og andre items, der falder i en hver fashionistas smag.

Hos Munthe bliver der også kredset for luksus og lækre detaljer. Med mere end 20 års succes med bl.a. mærket Munthe plus Simonsen, skiftede den danske designer Naja Munthe, kurs og gik solo. Siden 2014 har hun haft stor succes med sit eget brand Munthe, der byder på fine feminine nederdele og andre items med ikoniske detaljer.

Munthes tøj kan bruges hele livet. Men fokus på eksklusivitet og tidløshed får finder du fx nederdele, der kan bruges sæson efter sæson med nye accessories og nyt tilbehør. Både her hjemme og i udlandet er kvinder med sans for stil og kvalitet vilde med Munthes afslappede luksus. Kombinér dine nederdele fra Munthe med et par sandaler i et pangfarvet print eller en hvid, feminin sneak for det rette neo-hippie look med referencer til både langsom romantik på stranden og storby med spænding og coolness.


Skandinavisk enkelthed og rene linjer


Hos Neo Noir finder du ligeledes et stort udvalg af smukke og unikke nederdele. Her er der rig mulighed for at boltre sig i smukke danske designs for dig, der elsker det enkle look, men også har hang til lidt vildskab. Neo Noir byder på nogle af de førende items inden for skandinavisk minimalisme med fokus på sort, hvid og douche farver.

Second Female er dansk design i verdensklase. Siden 2000 har det danske modehus udstyret kvinder og piger med sofistikerede nederdele i florlette materialer og fine prints. Det er ikke svært at spotte de detaljerige og feminine nederdele fra second female i gadebilledet. Og det er ikke kun i Danmark.

Også i udlandet har de i høj grad fået øjnene op for det dynamiske, danske brand. Både i Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Spanien og England kan man finde lækre items fra Second Female. Blikket for overraskende farvesammensætninger og kunstneriske prints har skabt hype omkring det danske brand, der altid byder på kollektioner af alt fra jakker til lange fine kjoler eller nederdele med smukke flæser og detaljer til ganske overkommelige priser.

Så behøver du nemlig slet ikke vælge mellem hverdag og fest, men kan med god samvittighed købe flere af de mange smukke nederdele.


Få lidt men godt ved de luksuriøse high-end-mærker 


Går du efter kvalitet frem for kvantitet, kan du tage et kig på nederdelene fra nogle af de premium brands, du finder i vores sortiment. Der er nederdele fra nogle af de allerstørste modehuse i verden, og her kan du være sikker på at få sublim kvalitet og materialer i verdensklasse. 

Foruden den exceptionelle kvalitet har high-end-mærker den fordel, at mange af deres items forbliver relevante i mange år. Det vil sige, at du her kan få nederdele, du vil nyde at bruge både nu og i fremtiden. Og skulle du blive træt af nederdelen på et tidspunkt, kan du med stor sandsynlighed sælge den videre til en ny, heldig ejer. På den måde får produktet nyt liv og får lov til at være til glæde og gavn endnu en gang. 

Når du shopper high-end-mærker, får du lidt men godt – i hvert fald hvis ikke du har en bugnende tegnebog. Du kan nemlig ikke komme uden om, at produkterne koster mere, end det er tilfældet ved mange andre brands. Til gengæld får du produkter, der holder sig smukke og for eksempel ikke mister farven eller pasformen. Og så får du produkter, du vil elske at tage på gang på gang, og hvor der virkelig er kælet for detaljerne. 


Pencilskirt, skaterskirt eller A-line-nederdel? 


I sortimentet her på siden finder du alverdens forskellige typer nederdele. Uanset hvilken slags nederdel du foretrækker, kan du altså finde et godt match i udvalget. De kommer ligeledes i mange forskellige længder. 

En kort nederdel kan være et godt valg til festlige begivenheder, hvor du for eksempel gerne vil vise dine ben frem. Til hverdag kan de helt korte nederdele imidlertid være lidt tricky, hvis du for eksempel cykler og bevæger dig meget. Til hverdag kan det i stedet være rart med en nederdel, der går til midt på låret eller lige over knæet. 

Uanset hvad du gerne vil have, kan du finde den rette nederdel her på siden. Der er både helt korte modeller, midi-nederdele samt nederdele, der går ned til anklerne. Hvad du skal vælge, afhænger i høj grad af personlige præferencer, og hvad du skal bruge nederdelen til. 

Udvalget byder blandt andet på stramme pencilskirts, flotte A-line-nederdele, swingnederdele med brede skørter, draperede nederdele og cool skaterskirts. Nederdelene har hver deres forcer, og mange synes for eksempel, at visse typer af nederdele passer særligt godt til bestemte kropstyper. Der er dog ikke noget facit, så slå dig blot løs, og prøv dig frem.   

Her hos Miinto finder du alverdens former for nederdele i mange materialer, farver, snit og mønstre. Der er altså med garanti noget for enhver smag. Vil du gøre det nemmere for dig selv at finde det perfekte match, kan du gøre brug af vores filtreringsværktøj. Her kan du blandt andet sortere efter størrelser og farver, hvormed du kan indskrænke din søgning. 

Side 1 Af 99

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.