Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

SORTE REGNJAKKER

I Danmark er en regnjakke ikke bare en regnjakke. Vi danskere er velsignet med så meget vand fra oven, at en regnjakke nogle gange er mere i brug end din regulære jakke. Og hvorfor ikke gå ud i regnvejret med ekstra god energi? Når du er glad for din regnjakke, bliver tunge skyer lidt mindre tyngende. Kom tørskindet og stilfuldt gennem bygerne med en ny, flot regnjakke her fra siden. 

Sort går aldrig af mode og passer altid til resten af dit outfit. Derfor er sorte regnjakker utroligt populære. Vi har samlet et stort udvalg af sorte regnjakker nedenfor, så du frit kan gå på jagt efter din nye favorit. Selvom farven er den samme for alle jakkerne, er der masser af variation. Du kan derfor nemt finde den rette jakke til at udtrykke lige præcis din unikke stil. Der er jo ingen grund til at nedtone din personlighed, bare fordi det regner. 


Sorte regnjakker i alle former


Et hurtigt kig på udvalget nedenfor vil overbevise dig om, at sorte regnjakker kommer i et hav af forskellige udformninger. Nogle jakker er så diskrete i deres udtryk, at du aldrig ville have gættet, at de var regnjakker. Andre spiller bevidst på regnjakke-looket og gør det cool at være praktisk klædt på. Der er både korte og lange regnjakker – og alt derimellem. Hvis du gerne vil være sikker på at holde varmen, mens regnen siler ned, kan du vælge en model med for eller isolering. Til de lune sommerbyger vil en tynd model være rigeligt. Du finder det hele her hos Miinto.

Hvis du er på udkig efter mere spræl, kan du gå efter en sort regnjakke, som har et diskret mønster. Der er både regnjakker med et oversized look og regnjakker, som er mere figursyede. Nogle har et bælte i taljen, mens andre dyrker det trendy kappe-look. Mange af jakkerne kommer med en praktisk hætte, så du kan undgå, at dit hår bliver drivvådt. Uanset hvad skal jakkerne her nok få dig tørskindet og fashionabelt frem til din destination.


En regnjakke for alle


Vores udvalg af sorte regnjakker spænder lige fra eksklusive high end-brands til mærker i et prisleje, hvor alle kan være med. I den ene ende af skalaen finder du luksusmærker som Prada, Balenciaga og Burberry. I den anden ende af skalaen har vi kvalitetsmærker som mbyM, ICHI og Rains, hvor kvalitet og æstetik ikke står i vejen for en jordnær pris. Vi elsker alle vores jakker og håber, at du vil kunne finde det, du søger i vores store udvalg.

Når du handler hos Miinto, har du adgang til mere end 900 fysiske modebutikker, som alle er forbundne i Miintos store netværk. Vi ønsker at holde liv i det lokale bymiljø og i alle de specialiserede retailbutikker, som kender deres produkter og deres kunder. Ved at give dig adgang til fysiske modebutikker over hele Europa ønsker vi at bane vejen for en mere bæredygtig modeindustri. Alt det er du med til at støtte, når du handler hos os. 

Ryd alle filtre

Sort

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.