Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Forside Mand Jakker Blazer
Tilbage

Blazer til mænd

En fast del af garderoben

Den stilfulde jakke, også kendt som blazeren, har oprindelse i det maritime miljø, hvor den blev båret af søfolk, og fungerede som en let jakke der kunne smides over skulderen efter roning. En herre blazer bør være en fast del af enhver mands garderobe. Hvis ikke det er tilfældet, eller hvis du bare ønsker dig flere blazere i garderoben, så kan du på Miinto.dk finde et stort udvalg af trendy blazere. Den er det uformelle modstykke til den klassiske habitjakke, da blazeren. har et mere afslappet og hverdagsagtigt look over sig. Derfor kan en blazer både være med til at tone dit look op eller ned. Udvalget af blazere på Miinto.dk varierer i både tekstiler, snit, farver og mønstre, men fælles for dem alle er, at de er tidsløse og smarte. Det er således en meget alsidig jakke, der fungerer til stort set alt i mandens garderobe og kan bruges til både hverdag og festlige begivenheder.

En blazer til enhver anledning

En blazer er det oplagte valg ved en begivenhed, hvor en habit er for formel, og en cardigan er for afslappet. Her fungerer en blazer som den perfekte mellemvej mellem det formelle og det afslappede, hvilket også er grunden til dens store popularitet blandt mænd i alle aldre. En blazer er en meget stilren jakke, der er bedste venner med den traditionelle oxford skjorte, et par farverige chinos og et par pæne sko i læder eller ruskind. Dette outfit er ideelt til en dag på kontoret eller til mere uformelle begivenheder, hvor det også kan kombineres med en lækker pullover. Uanset årstid er en blazer et godt valg. På en varm sommerdag kan du for eksempel bruge blazeren sammen med en smart t-shirt og et par fede shorts, og om vinteren kan du skifte dine shorts ud med et par jeans og tilføje en let striktrøje under blazeren og toppe outfittet med en lækker uldfrakke. En blazer af uld eller hør er særlig velegnet til brug sammen med en skjorte, en strik eller en rullekrave, hvorimod en blazer af bomuld sagtens kan bæres sammen med en cool t-shirt

Stort udvalg af blazere på Miinto

Mange forskellige designs, farver og snit udgør det store udvalg af blazere på Miinto.dk. Den stilfulde jakke kan fås fra en lang række populære brands, såsom Lindebergh, Bertoni, Matinique, Vito og Urban Classics.

Filter
Priser i dk  DKK
Udsalg   Premium brands  

1838 resultater

Side 1 af 19

Næste

Side 1 af 19