Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

BLAZER TIL MÆND

En fast del af garderoben

Den stilfulde jakke, også kendt som blazeren, har oprindelse i det maritime miljø, hvor den blev båret af søfolk, og fungerede som en let jakke der kunne smides over skulderen efter roning. En herre blazer bør være en fast del af enhver mands garderobe. Hvis ikke det er tilfældet, eller hvis du bare ønsker dig flere blazere i garderoben, så kan du på Miinto.dk finde et stort udvalg af trendy blazere. Den er det uformelle modstykke til den klassiske habitjakke, da blazeren. har et mere afslappet og hverdagsagtigt look over sig. Derfor kan en blazer både være med til at tone dit look op eller ned. Udvalget af blazere på Miinto.dk varierer i både tekstiler, snit, farver og mønstre, men fælles for dem alle er, at de er tidsløse og smarte. Det er således en meget alsidig jakke, der fungerer til stort set alt i mandens garderobe og kan bruges til både hverdag og festlige begivenheder.


En blazer til enhver anledning


En blazer er det oplagte valg ved en begivenhed, hvor en habit er for formel, og en cardigan er for afslappet. Her fungerer en blazer som den perfekte mellemvej mellem det formelle og det afslappede, hvilket også er grunden til dens store popularitet blandt mænd i alle aldre. En blazer er en meget stilren jakke, der er bedste venner med den traditionelle oxford skjorte, et par farverige chinos og et par pæne sko i læder eller ruskind. Dette outfit er ideelt til en dag på kontoret eller til mere uformelle begivenheder, hvor det også kan kombineres med en lækker pullover. Uanset årstid er en blazer et godt valg. På en varm sommerdag kan du for eksempel bruge blazeren sammen med en smart t-shirt og et par fede shorts, og om vinteren kan du skifte dine shorts ud med et par jeans og tilføje en let striktrøje under blazeren og toppe outfittet med en lækker uldfrakke. En blazer af uld eller hør er særlig velegnet til brug sammen med en skjorte, en strik eller en rullekrave, hvorimod en blazer af bomuld sagtens kan bæres sammen med en cool t-shirt


Stort udvalg af blazere på Miinto


Mange forskellige designs, farver og snit udgør det store udvalg af blazere på Miinto.dk. Den stilfulde jakke kan fås fra en lang række populære brands, såsom Lindebergh, Bertoni, Matinique, Vito og Urban Classics.

Side 1 Af 41

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.