Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

JAKKESÆT TIL MÆND

Trænger du til en forandring af dit casual look, så invester i et jakkesæt. Et jakkesæt fremhæver det bedste ved din figur, og giver en rank holdning samt brede skuldre, hvilket fremhæver maskuliniteten. Vil du være attraktiv på markedet, så skal du blot hoppe i et jakkesæt. Kvinder er vilde med mænd i skjorte, buks, blazer/habitjakke. Det udstråler nemlig noget magtfuldt og maskulint. Derfor klæder det enhver mand at gå i jakkesæt.

Klædt på til enhver anledning

Jakkesættet er oftest et synonym på en rigtig mand og der bydes på masser af farver og stilarter, hvor nogle modeller er meget formelle med klassiske detaljer, som passer perfekt til mere festlige arrangementer og andre modeller er mere casual, som man både kan bruge til hverdag og i weekenden. Der er et hav af forskellige designs med og uden print, pasforme og meget mere, så der er noget til enhver smag på markedet. Vi imødekommer alle slags personligheder, præferencer og formål. Hos Miinto har vi samlet et kæmpe udvalg af forskellige jakkesæt. Hvis du vil udstråle kontrol, så er jakkesættet det perfekte valg for dig. Dette skyldes det formelle udtryk som et jakkesæt har, hvilket udstråler seriøsitet. Et jakkesæt er helt unikt, da det kan bruges til enhver anledning både weekendens festligheder og hverdagen. På Miinto finder du alt hvad der hører til jakkesættet – uanset om det skal være en blazer, buks, vest eller noget helt fjerde, så vil Miinto’s store udvalg sørge for, at der er noget til alles smag og behov. Derudover kan du også finde accessories til dit jakkesæt f.eks. slips, klud, butterfly og meget mere.

Hos Miinto finder du mærker såsom Bertoni, Matinique, Garant, Samsøe & Samsøe samt mange andre lækre mærker. Miinto.dk er altså garant for jakkesæt af god kvalitet som er traditionelle, eksklusive, moderigtige og giver dig et unikt look. Vi sørger for opdatere vores produktsortiment ofte, så du altid kan være med på den seneste trend inden for jakkesæt, og derfor altid se stilet ud - uanset anledningen. Kender du på forhånd designet, farven eller mærket på det jakkesæt du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det perfekte outfit til dig. Der er noget for enhver smag – uanset anledning, behov og til konkurrencedygtige priser, så alle kan være med. Se det store online udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Side 1 Af 22

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.